5 întrebări despre cănile personalizate lucrate de HMSofia

Ce lichide pot să pun într-o cană personalizată 3D?

Orice ai poftă să bei. Poți pune cafeaua de dimineață, ceai, vinul fiert pentru serile reci de iarnă, sucul preferat, lapte sau ciocolată caldă.

Ciocolată caldă în cană personalizată


Am vărsat cafea peste elementele handmade. Ce pot face?

Trebuie doar să clătești cana cu apă sau poți folosi apă și detergent.

Cum spăl o cană personalizată cu elemente lucrate manual din lut polimeric?

Noi recomandăm spălarea cu grijă folosind apă caldă cu detergent de vase.

Dacă pe cana personalizată sunt atașate elemente mai subțiri și care sunt ieșite mai mult în relief (de exemplu flori), atunci trebuie acordată o grijă un pic mai mare pentru că nu ne dorim deteriorarea acestora. Altfel, dacă vorbim despre o cană cu elemente care nu sunt ieșite foarte mult în exterior, cum ar fi la cana această personalizată pentru medic,  o spălăm ca pe orice altă cană pe care o avem în casă.

Cană personalizată handmade pentru medic - doctor

Cană personalizată 3D - Doctor Medic | Produs

Pot spăla o cană personalizată în mașina de spălat vase?

Ei bine, noi nu recomandăm spălarea lor în mașina de spălat vase pentru că există riscul deteriorării elementelor din cauza șocurilor mecanice și termice. Pentru a vedea ce se întâmplă, noi am spălat de câteva ori cănile în mașina de spălat vase și nu s-au deteriorat nici din cauza detergentului și nici nu au suferit șocuri mecanice. Cum am zis mai devreme, recomandarea este să nu spălați cănile personalizate handmade în mașina de spălat vase.

Nu spălați căni personalizate în mașina de spălat vase

Cum va arăta cana mea personalizată peste un an?

Răspunsul este unul destul de scurt aici, va arăta la fel. Cănile noastre personalizate nu au elemente vopsite care să se șteargă în timp. Lutul polimeric își păstrează culoarea pentru mult timp și nu își schimbă proprietățile.

Reviewuri

Scrie un review

Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review

Taguri: cani personalizate, cani, intretinere


Posturi similare

Idei inedite de cadouri: Căni personalizate 3D

  • 26.07.2022
  • 0 reviewuri

Nu-i așa că este greu să te hotărăști ce cadouri să dăruiești celor dragi? Este frumos ca de fiecare dată să fii mai inventiv și să te gândești la idei de cadouri care să fie pe placul sărbătoriților. Dar asta poate fi foarte dificil, nu? Ei bine, te-am putea ajuta în această privință cu o idee de cadou care poate fi oferită ori..

Citește...

Cani de Crăciun: Materiale și Îngrijire

  • 14.10.2023
  • 0 reviewuri

Crăciunul este magie pură. Imaginați-vă să stai în fața unui foc cald, cu o cană de ciocolată fierbinte în mână, cană ce încălzește nu doar băutura, dar și inima datorită detaliilor artistice care o împodobesc. Canile din Colecția de Crăciun de la hmsofia.ro sunt create manual, oferind fiecărei piese un caracter unic și o personalitate aparte.Ce Ma..

Citește...

Cum să Alegi Cana de Crăciun Perfectă pentru Secret Santa

  • 20.10.2023
  • 0 reviewuri

Era odată, într-un oraș mic, un birou plin de oameni ocupați și fețe cunoscute. În apropierea Crăciunului, toți aveau gânduri ascunse și iată câteva dintre ele: Pentru mulți dintre ei Secret Santa a devenit o tradiție așteptată cu nerăbdare în fiecare an, bine mai puțin pentru Grinch-ul de Ionut. Era momentul când colegii se transformau în detectivi de cadouri și încercau să descopere cine le era "Secret Santa". O combinație de entuziasm și mister se simțea în aer, iar fiecare cadou aducea cu el un strop de haz și zâmbete sincere. În această căutare a cadoului perfect pentru Secret Santa, găsirea unui dar care să combine farmecul sărbătorilor cu o notă de umor și originalitate este cheia. Iar când vine vorba de originalitate, nimic nu se compară cu o cană de Crăciun decorată manual, care nu doar ține băuturile, ci și aduce zâmbete și râsete sincere în fiecare dimineață la cafeaua cu colegii.

Citește...

Cani de Crăciun pentru Cupluri: 5 Idei

  • 31.10.2023
  • 0 reviewuri

Într-o lume în care timpul petrecut împreună contează cel mai mult, Crăciunul este momentul ideal pentru a surprinde inima partenerului de cuplu cu un cadou memorabil. Cu atmosfera sa magică și bucuria cadourilor, sărbătorile de iarnă aduc cu ele o ocazie minunată de a arăta iubirea și aprecierea. Și ce poate fi mai potrivit decât o cană de Crăciun special aleasă, care nu doar aduce căldură în fiecare dimineață, ci și povestește o mică parte din dragostea voastră?

Citește...

Produse de interes

Cană personalizabilă doctor / asistent uniformă culoare alb cu pastiluțe și stetoscop

Cană personalizabilă doctor / asistent uniformă culoare alb cu pastiluțe și stetoscop

Cană personalizabilă doctor / asistent uniformă culoare alb cu pastiluțe și stetoscop Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci. Se poate personaliza la cerere cu un mesaj. Volum cană 350 ml Ma..

120,00 Lei

Cană buchet cu flori de câmp

Cană buchet cu flori de câmp

Cană personalizata 3D buchet cu flori de câmp: albastrele, floarea soarelui și margarete Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci. Pe laterale sunt atașate buburuze. Se poate personaliza la cerer..

150,00 Lei

Cană personalizată 3D ursuleț cu buchet de baloane

Cană personalizată 3D ursuleț cu buchet de baloane

Cană  personalizată handmade 3D ursuleț de culoare maro care ține în mână un buchet de baloane multicolore. Această cană este potrivită pentru a o face cadou unui băiețel sau unei fetițe.Această cană personalizată este disponibilă în două culori..

135,00 Lei

Cană personalizată 3D: soț și soție - aniversare căsătorie

Cană personalizată 3D: soț și soție - aniversare căsătorie

Cană personalizată 3D: soț și soție - aniversare căsătorie Soț și soție ținându-se în brațe și bucurându-se de anii petrecuți împreună. Această cană personalizată este poate fi lucrată și în alte culori. Poate fi folosită pentru băuturi fierbi..

130,00 Lei

Cană personalizată cu decorațiune de Crăciun

Cană personalizată cu decorațiune de Crăciun

Cană personalizată handmade cu decorațiune 3D de Crăciun în formă de coroniță accesorizată cu următoarele elemente lucrate manual: globulețe aurii, floarea crăciunului, ghirlande alb și rosu, oameni de zăpadă în miniatură.Poate fi folosită pentru bău..

0,00 Lei

Cană personalizată de Crăciun - Clopoței de Crăciun

Cană personalizată de Crăciun - Clopoței de Crăciun

Cană personalizată lucrată manual cu decorațiune 3D de Crăciun în formă de clopoței de Crăciun de culoare auriu și floarea Crăciunului. Toate elementele sunt handmade.Garantăm că această idee de cadou personalizat va aduce zâmbete pe fața destinataru..

140,00 Lei

Cană personalizată de Crăciun - Ho Ho Ho Moș Crăciun și Rudolph

Cană personalizată de Crăciun - Ho Ho Ho Moș Crăciun și Rudolph

Cană personalizată lucrată manual cu multiple decorațiuni 3D de Crăciun în formă de Moș Crăciun, renul său Rudolph cu nasul mare și roșu, fulgi de zăpadă și floarea Crăciunului. Toate elementele sunt handmade și au fost lucrate cu mare atenție la det..

0,00 Lei

Cană personalizată Crăciun - Mama și puii de urs

Cană personalizată Crăciun - Mama și puii de urs

Cană personalizată handmade 3D de Crăciun în formă de ursuleți și decorațiuni Crăciun. Toate elementele sunt lucrate manual: ursuleții, căciulițele acestora, floarea Crăciunului și fulgii de zăpadă.Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum..

0,00 Lei

Cană personalizată Crăciun - Om de zăpadă și flori de gheață

Cană personalizată Crăciun - Om de zăpadă și flori de gheață

Cană personalizată cu motive de iarnă în formă de om de zăpadă și flori de gheață. Toate elementele sunt lucrate manual: omul de zăpadă, căciulița și fularul acestuia și florile de gheață.Cana poate fi lucrată cu diferite culori (vezi poze).Cana poat..

0,00 Lei

Cană personalizată Crăciun - Ursuleț și flori de gheață

Cană personalizată Crăciun - Ursuleț și flori de gheață

O idee inedită pentru cadoul unei fetițe de Crăciun: Cană personalizată cu motive de iarnă (accente de culoare roz) cu ursuleț îmbracat de iarnă și flori de gheață. Toate elementele sunt lucrate manual: ursulețul, căciulița și fularul acestuia și flo..

0,00 Lei

Set cană personalizată și linguriță - Ursuleț și flori de gheață

Set cană personalizată și linguriță - Ursuleț și flori de gheață

O idee inedită pentru cadoul unei fetițe de Crăciun: set cană personalizată și linguriță lucrate manual în culoarea ei preferată, roz. Setul este lucrat cu motive de iarnă: mamă urs și puiul ursuleț îmbrăcați de iarnă înconjurați de flori de gheață. ..

0,00 Lei

Cană ursuleț decorată cu floarea Crăciunului

Cană ursuleț decorată cu floarea Crăciunului

Cană handmade de Crăciun cu ursuleț și floarea Crăciunului. Toate elementele sunt lucrate manual: ursulețul, căciulița și fularul acestuia, floarea Crăciunului.Cana poate fi personalizată cu mesajul dorit.Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbin..

0,00 Lei

Cană Crăciun - Om de zăpadă și clopoței

Cană Crăciun - Om de zăpadă și clopoței

Cană personalizată cu om de zăpadă și clopoței. Omul de zăpadă poartă o căciuliță croșetată de culoare albastră, iar pentru a-i ține de frig i-am pus un fular gros. Acesta sună din clopoței melodii de sărbătoare: Hei, hei, nu-i asa că iarna este cel ..

0,00 Lei

Cană cu Moș Crăciun și sacul de cadouri

Cană cu Moș Crăciun și sacul de cadouri

Cană personalizată cu Moș Crăciun care duce în spate tolba plină de cadouri. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare?Toate elementele sunt lucrate manual: Moș Crăciun, floarea Crăciunului, sacul cu cadouri. Cana poate fi p..

140,00 Lei

Cană personalizată - flori de trandafir și liliac INDISPONIBIL

Cană personalizată - flori de trandafir și liliac INDISPONIBIL

INDISPONIBILCană personalizată cu flori de trandafir și liliac prinse într-un frumos buchet. Cana mai este decorată cu accente aurii și mărgele de culoare gri. Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci..

0,00 Lei

Cană personalizată cu citat motivațional

Cană personalizată cu citat motivațional

Cană personalizată cu citat motivațional "Uneori ai succes..iar alteori înveți!"Cana este decorata cu flori de floarea soarelui, flori de liliac, mici buburuze și fluturași.  Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau..

120,00 Lei

Cană personalizată profesor

Cană personalizată profesor

Învățătorii, profesorii, diriginții noștri sunt cei care au o amprentă importantă în formarea noastră nu numai ca profesioniști ci și ca oameni. După părinți și bunici, ei au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți..

130,00 Lei

Cană personalizată cu pisică

Cană personalizată cu pisică

Cana personalizată pentru iubitorii de pisici este lucrată manual. Nu-i așa că pisicile sunt cele mai iubite animale de companie? Sunt iubitoare, dornice de joacă oricând, dar și șirete câteodată. Noi am lucrat manual această cană ca să îți aminteasc..

100,00 Lei

Cană steaua Crăciunului

Cană steaua Crăciunului

Ideea noastră de cadou magic pentru acest Crăciun: cană cu Steaua Crăciunului care luminează în întuneric. Cine nu ar fi impresionat să primească un așa cadou?O poți lasă plină cu lapte în noaptea de Crăciun, iar Moșul o va găsi cu sigurantă ;)Toate ..

0,00 Lei

Cană ursuleț și portocală

Cană ursuleț și portocală

Bucură-te de magia sărbătorilor cu această cană de Crăciun ce capturează spiritul festiv într-un mod absolut adorabil. Dintr-o simplă cană de ceramică am creat o operă de artă îmbinând cu măiestrie elementele handmade din lut polimeric pentru a aduce..

135,00 Lei

Cană Căsuța Gnomilor

Cană Căsuța Gnomilor

Cană personalizată 3D Căsuța Gnomilor pentru gnomi mici și jucăuși.Gnomul este o creatură mitică caracterizată de statura sa mică și viața subterană. După spusele celor care au trăit în antichitate, gnomii sunt cele mai importante ființe care întrupe..

0,00 Lei

Cană Moș Crăciun în horn

Cană Moș Crăciun în horn

Cană personalizată cu Moș Crăciun intrând pe horn. Moșul este surprins chiar când doar ce apucase să intre până la brâu pe horn pentru a lasă cadouri copiilor cuminți. Nu-i așa că i-am făcut o poză tare faină?Toate elementele sunt lucrate manual, iar..

150,00 Lei

Cană decorațiune Crăciun

Cană decorațiune Crăciun

Cană decorațiune 3D Coroniță de Crăciun. Pentru că ne plac atât de mult coronițele de Crăciun, am zis că trebuie neapărat să lucrez o cană care să aibă coroniță de Crăciun pe ea.Toate elementele sunt lucrate manual iar cana poate fi accesorizată cu o..

0,00 Lei

Cană decorațiuni Crăciun

Cană decorațiuni Crăciun

Ideea noastră de cadou original pentru Crăciun: cană decorată cu floarea Crăciunului, cu flori de bumbac și Steaua Crăciunului.Toate elementele 3D sunt lucrate manual, iar cana poate fi accesorizată cu o linguriță (trebuie doar să ne lăsați un mesaj ..

0,00 Lei

Cană decorațiuni Crăciun - steluță aurie

Cană decorațiuni Crăciun - steluță aurie

Ideea noastră de cadou original pentru Crăciun: cană decorată cu floarea Crăciunului, cu flori de bumbac și Steaua Crăciunului (versiunea cu floare roz și steluță aurie).Toate elementele 3D sunt lucrate manual, iar cana poate fi accesorizată cu o lin..

0,00 Lei

Cană cu Gnomi drăguți

Cană cu Gnomi drăguți

Căni personalizate 3D cu gnomi drăguți îmbrăcați în haine de sărbătoare. Video:Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea Craiova | hmsofia.ro - YouTubeGnomul este o creatură mitică caracterizată de statura s..

130,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom în haină de zăpadă

Cană de Crăciun - Gnom în haină de zăpadă

Îmbrățișează magia sezonului cu cana noastră de Crăciun ce aduce în prim-plan un tablou desprins parcă dintr-o poveste de iarnă. Această cană unică, decorată cu măiestrie, îmbină cu eleganță elementele handmade din lut polimeric pentru a crea o piesă..

140,00 Lei

Cană Frosty - omulețul de zăpadă

Cană Frosty - omulețul de zăpadă

Cană personalizată cu o imagine de poveste: Frosty, omulețul de zăpadă tare draguț împreună cu cei trei puișori ai lui. Cu această cană sper că am surprins o parte din magia Crăciunului și a bucuriei pure din copilărie.Toate elementele 3D, cutie cado..

140,00 Lei

Cană personalizată bucătar

Cană personalizată bucătar

Cană personalizată 3D bucătar. Această cană a fost lucrată pentru un domn bucătar care face de toate, de la pâine bună, gogoși până la cele mai bune fripturi de te lingi pe degete.Toate elementele 3D sunt lucrate manual. La cerere se poate decora cu ..

140,00 Lei

Cană personalizată bucătar -  cofetar

Cană personalizată bucătar - cofetar

Cană personalizată 3D Cofetar.Toate elementele 3D sunt lucrate manual. La cerere se poate decora cu alte elemente.Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. Volum cană~350 mlM..

140,00 Lei

Cană personalizată de Crăciun - ursuleț 3D

Cană personalizată de Crăciun - ursuleț 3D

Cană personalizată de Crăciun - ursuleț 3D.  Cana este decorată cu un ursuleț simpatic, îmbrăcat în hăinuțe de Crăciun și care stă într-un coș de nuiele.Toate elementele 3D sunt lucrate manual, iar cana poate fi accesorizată cu o linguriță (treb..

150,00 Lei

Cană Mama urs împodobind bradul

Cană Mama urs împodobind bradul

Idee unică pentru un cadou magic de Crăciun pe care să-l dăruiești celor dragi: cană decorată cu o simpatică Mama urs și elemente de Crăciun 3D. Toate elementele 3D sunt lucrate manual iar cana poate fi personalizată (pe partea opusă) cu or..

0,00 Lei

Cadou de Crăciun pentru educatoare| învățătoare | profesoară

Cadou de Crăciun pentru educatoare| învățătoare | profesoară

Învățătorii, profesorii, diriginții noștri sunt cei care au o amprentă importantă în formarea noastră nu numai ca profesioniști ci și ca oameni. După părinți și bunici, ei au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți..

110,00 Lei

Cană - Coroniță de Crăciun

Cană - Coroniță de Crăciun

Cadou de Crăciun: Cană personalizată cu decorațiune 3D: Coroniță de Crăciun  Cană personalizată cu decorațiune 3D de Crăciun în formă de coroniță accesorizată cu elemente specifice Crăciunului: brăduți, floarea crăciunului, ghirlande, colopoței...

0,00 Lei

Cană de Crăciun - Moș Crăciun

Cană de Crăciun - Moș Crăciun

Cadou magic de Crăciun: Cană personalizată 3D cu Moș Crăciun. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare? Eu am venit cu sacul plin de cadouri.Toate elementele sunt lucrate manual iar cana poate fi personalizată (pe partea op..

130,00 Lei

Cană personalizată educatoare

Cană personalizată educatoare

Educatoarele, învățătoarele, profesoarele noastre sunt persoanele care au o amprentă importantă în formarea noastră ca oameni. După părinți și bunici, ei au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți. Aceștia ne stimu..

140,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnomes and Fairytales

Cană de Crăciun - Gnomes and Fairytales

Adaugă o notă de mister și sărbătorește cu cana noastră de Crăciun, care te poartă într-o lume de poveste desprinsă de pe tărâmurile fermecate. Această cană cu gnom îmbrăcat în haine tematice de Crăciun, confecționată cu migală din lut polimeric, își..

135,00 Lei

Cană 3D ursuleț, înghețată și baloane

Cană 3D ursuleț, înghețată și baloane

Cană personalizată 3D ursuleț care ține în mână un buchet de baloane multicolore.Această cană personalizată este disponibilă în două culori: cană albastră sau cană albă.Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băut..

140,00 Lei

Gnom de Crăciun în culorile Universității Craiova

Gnom de Crăciun în culorile Universității Craiova

Gnom de Crăciun în culorile Universității Craiova - cană personalizată 3D lucrată manual pentru un cadou de Crăciun care va ajunge la un fan al Universității Craiova.Video: Cadou de Crăciun pentru fan Universitatea Craiova | hmsofia.ro - Yo..

130,00 Lei

Cadou Crăciun: Cană Moș Crăciun

Cadou Crăciun: Cană Moș Crăciun

Cadou superb de Crăciun: Cană personalizată 3D cu capac cu Moș Crăciun. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare?Toate elementele sunt lucrate manual iar cana poate fi personalizată (pe partea opusă) cu orice mesaj  do..

0,00 Lei

Gnom Crăciun - cadou lucrat manual

Gnom Crăciun - cadou lucrat manual

Gnom Crăciun - idee de cadou lucrat manual. Gnomii sunt lucrați manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova.Video gnomi asemănători (pe acesta nu am apucat să îl filmez): Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Un..

130,00 Lei

Gnomi de Crăciun - medici

Gnomi de Crăciun - medici

Gnomi de Crăciun - Căni personalizate cu gnomi de Crăciun deghizați în medic. Gnomii sunt lucrați manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova. Dacă doriți să fie lucrați în alte culori, ne scrieți un mesaj și vedem în funcție de disponibilitate..

140,00 Lei

Cană ursuleț panda

Cană ursuleț panda

Cană cu ursuleț panda - personalizată cu text scurt.Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci.Video: https://youtube.com/shorts/RbGRws3YnPc?feature=share Volum cană~350 mlMaterialLut poli..

150,00 Lei

Cadou 8 martie - Cană ghiocei personalizată cu mesaj

Cadou 8 martie - Cană ghiocei personalizată cu mesaj

Cadou 8 martie - Cană ghiocei personalizată cu mesaj Cană personalizată cu decorațiune 3D, un buchet de ghiocei superb. Toate florile de ghiocei sunt lucrate manual. Această cană poate fi un cadou deosebit pentru doamna educatoare, învățătoare sau pr..

140,00 Lei

Cană personalizată învățătoare

Cană personalizată învățătoare

Educatoarele, învățătoarele, profesoarele noastre sunt persoanele care au o amprentă importantă în formarea noastră ca oameni. După părinți și bunici, ei au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți. Aceștia ne stimu..

140,00 Lei

Cadou 8 martie - Cană personalizată cu buchet de liliac

Cadou 8 martie - Cană personalizată cu buchet de liliac

Cadou 8 martie - Cană personalizată cu buchet de liliac Cană personalizată cu decorațiune 3D, un coșulet cu un buchet de flori de liliac. Toate florile sunt lucrate manual. Această cană poate fi un cadou deosebit pentru doamna educatoare, învățătoare..

140,00 Lei

Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu bujori și crini

Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu bujori și crini

Set cană personalizată coșuleț cu bujori și crini și linguriță Cană personalizată cu decorațiune 3D, un superb coșulet de bujori și crini. Această cană poate fi un cadou deosebit pentru doamna educatoare, învățătoare sau profesoară și poate fi dăruit..

160,00 Lei

Cadou 8 Martie Pentru Mama

Cadou 8 Martie Pentru Mama

Cadou 8 Martie Pentru Mama - Cană cu buchet de flori în culori pastelate, personalizabilă cu nume sau mesajSărbătorește-o și arată-i mamei tale cât de mult o iubești cu ideea noastră de cadou deosebit de 8 Martie - "Cană cu buchet de flori în culori ..

140,00 Lei

Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu bujori

Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu bujori

Set cană și linguriță personalizate - coșuleț cu bujori Cană și linguriță personalizate cu decorațiune 3D, un superb coșulet de bujori. Această set poate fi un cadou deosebit pentru doamna educatoare, învățătoare sau profesoară și poate fi dăruită de..

160,00 Lei

Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu flori de crin

Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu flori de crin

Set cană și linguriță personalizate - coșuleț cu bujori Cană și linguriță personalizate cu decorațiune 3D, un superb coșulet cu flori de crin. Această set poate fi un cadou deosebit pentru doamna educatoare, învățătoare sau profesoară și poate fi dăr..

160,00 Lei

Set cană și linguriță personalizate - buchet de lămâiță

Set cană și linguriță personalizate - buchet de lămâiță

Set cană și linguriță personalizate - buchet de lămâiță Cană și linguriță personalizate cu decorațiune 3D, un superb buchet de lămâiță. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență unică..

160,00 Lei

Set cană și farfurioară personalizate pentru medic stomatolog

Set cană și farfurioară personalizate pentru medic stomatolog

Set cană și farfurioară personalizate pentru medic stomatolog / dentist Cană și linguriță personalizate cu decorațiune 3D, un superb buchet de lămâiță. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o exper..

170,00 Lei

Idee de cadou: Set cană și farfurioară personalizate

Idee de cadou: Set cană și farfurioară personalizate

Idee de cadou: Set cană și farfurioară personalizate cu flori de primăvarăDe ce să oferi cadou un astfel de set? Iată doar câteva dintre motive:Cadoul este unic și personalizat: Dacă îi oferi acest cadou cuiva, atunci acea persoană va fi singura care..

175,00 Lei

Cană personalizată - coșulet cu hortensii

Cană personalizată - coșulet cu hortensii

Set cană personalizată - coșuleț cu hortensii Cană personalizată cu decorațiune 3D, un superb coșulet de hortensii. Această cană poate fi un cadou deosebit pentru orice iubitor de flori. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioa..

135,00 Lei

Cană personalizată 3D - buchet de lalele

Cană personalizată 3D - buchet de lalele

Cană personalizată 3D - buchet de lalele Cană personalizată 3D, un superb buchet de lalele. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență unică de savurare. Realizată manual din lut polimeric, acea..

150,00 Lei

Set cană și linguriță personalizate 3D - coșuleț cu flori de mac

Set cană și linguriță personalizate 3D - coșuleț cu flori de mac

Set Cană și linguriță personalizate 3D - coșuleț cu flori de macSet Cană și linguriță personalizate 3D. Cu set personalizat cu accesorii 3D, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență unică de savurare. Realizat..

170,00 Lei

Cană personalizată 3D - buchet de margarete

Cană personalizată 3D - buchet de margarete

Cană personalizată 3D - buchet de margarete Cană personalizată 3D, un superb buchet de margarete. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență unică de savurare. Realizată manual din lut polimeric..

135,00 Lei

Cană personalizată 3D - model floral

Cană personalizată 3D - model floral

Cană personalizată 3D - model floral, coșuleț de trandafiri și crini Cană personalizată 3D, un coșuleț superb cu flori de liliac în culori pastelate. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență u..

150,00 Lei

Cană personalizată 3D - Scufița Roșie

Cană personalizată 3D - Scufița Roșie

Cană personalizată 3D - Scufița Roșie Cană personalizată 3D, o re-interpretare originală a Scufiței din celebrul basm pentru copii. Figurina 3D este realizată din lut polimeric și decorată manual cu detalii realiste. Această cană va adăuga o not..

130,00 Lei

Cană personalizată 3D - Teodora

Cană personalizată 3D - Teodora

Cană personalizată 3D - Teodora"Bună! Eu sunt Teodora și îmi pare tare bine să vă cunosc! Am fost creată manual, din lut polimeric, de către mama mea. Numele acesta frumos l-am primit de la frățiorul meu, Teodor."Figurina 3D este realizată din lut po..

130,00 Lei

Cană personalizată păpușă 3D

Cană personalizată păpușă 3D

Cană personalizată păpușă 3D"Bună! Eu sunt Aurora și îmi pare tare bine să vă cunosc! Am fost creată manual, din lut polimeric, de către mama mea. Iubesc foarte mult culoarea roz și de aceea am rugat-o pe mama mea să-mi croiască o rochiță drăguță în ..

130,00 Lei

Cană 3D cu Alba ca Zăpada

Cană 3D cu Alba ca Zăpada

Cană 3D cu Alba ca Zăpada"Bună! Eu sunt Albă ca Zapada și îmi pare tare bine să tecunosc! Am fost creată manual, din lut polimeric, de către mama mea și mi-ar face mare plăcere să fim prieteni pentru mult timp de acum încolo."Figurina 3D este realiza..

150,00 Lei

Cană personalizată - buchet de flori

Cană personalizată - buchet de flori

Cană personalizată - buchet de flori Cană personalizată 3D, un buchet superb cu flori . Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență unică de savurare. Realizată manual din lut polimeric, această ..

150,00 Lei

Cană 3D - Zâna cea bună

Cană 3D - Zâna cea bună

Cană 3D - Zâna cea bunăFigurina 3D este realizată din lut polimeric și decorată manual cu detalii realiste. Această cană va adăuga o notă de farmec oricărei băuturi și este o idee minunată de cadou pentru oricine adoră poveștile cu zâne.Poate fi folo..

120,00 Lei

Cană personalizată 3D - Înghețată cu fructe și flori

Cană personalizată 3D - Înghețată cu fructe și flori

Cană personalizată 3D - Înghețată cu fructe și floriDescoperă o lume plină de delicii și bucurie! Creată cu măiestrie și pasiune, această minunată cană înfățișează un model cu înghețată cu fructe și flori. Imaginile vii și detaliile impresionante ale..

150,00 Lei

Cadou de Crăciun pentru familie

Cadou de Crăciun pentru familie

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete întregii familii. Setul nostru de 2 căni cu motive festive este un răsfăț pentru simțuri și o declarație de dragoste față de atmosfera magică ..

300,00 Lei

Cadou de Crăciun pentru Nașa

Cadou de Crăciun pentru Nașa

Cadou de Crăciun pentru Nașa: Crăciunul se apropie cu pași repezi și nu ai luat un cadou pentru nașa? Nicio grijă, te salvăm noi cu o super idee de cadou personalizat:  Cană personalizată cu decorațiune 3D de Crăciun accesorizată cu elemente spe..

140,00 Lei

Cană de Crăciun - Merry, soția Moșului

Cană de Crăciun - Merry, soția Moșului

În timpul sărbătorilor de iarnă, răsfață-ți persoana dragă cu un cadou ce emană atmosfera magică a Crăciunului. Cana noastră de Crăciun "Merry Christmas" îi va aduce cu sine o părticică din farmecul acestui sezon special, într-o formă cu totul unică ..

90,00 Lei 120,00 Lei

Cana 3D cu Mos Craciun verde și clopoței

Cana 3D cu Mos Craciun verde și clopoței

Cană personalizată cu Moș Crăciun care duce în spate tolba plină de cadouri. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare?Toate elementele sunt lucrate manual: Moș Crăciun, floarea Crăciunului, sacul cu cadouri. Cana poate fi p..

120,00 Lei 130,00 Lei

Cana 3D - Mr. Popper's penguin

Cana 3D - Mr. Popper's penguin

Dă frâu liber imaginației tale cu cana 3D "Mr. Popper's Penguin"! Această cană adorabilă ne duce într-o călătorie spre lumea fermecată a pinguinilor și a sărbătorilor de iarnă.Imaginează-ți un pinguin năzdrăvan îmbrăcat în haine de sărbătoare, cu un ..

140,00 Lei

Cana de Crăciun - Domnisoara Ren

Cana de Crăciun - Domnisoara Ren

Adaugă o notă de magie Crăciunului în fiecare dimineață cu cana "Domnișoara Ren". Această cană adorabilă surprinde o domnișoară ren în haine festive, în timp ce împodobea bradul. Cu un pulover roșu și alb, fular verde și căciuliță asortată, această c..

110,00 Lei

Cana de Crăciun - Ren și clopoței

Cana de Crăciun - Ren și clopoței

Această cană adorabilă surprinde un ren băiețel în haine festive, în timp ce sună adunarea pentru a merge la colindat. Cu un auriu și căciuliță asortată, renul este tare nerăbdător să îi adune pe prietenii săi pentru a merge la joacă.Detaliile minuți..

135,00 Lei

Cană cu Gnomi drăguți - cană cu fundal roșu

Cană cu Gnomi drăguți - cană cu fundal roșu

Căni personalizate 3D cu gnomi drăguți îmbrăcați în haine de sărbătoare în culori de Crăciun: roșu si verde.Video:Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea Craiova | hmsofia.ro - YouTubeGnomul este o creatură mit..

130,00 Lei

Cană cu Moș Crăciun cel darnic

Cană cu Moș Crăciun cel darnic

Cană cu Moș Crăciun care duce în spate tolba plină de cadouri. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare?Toate elementele sunt lucrate manual: Moș Crăciun, floarea Crăciunului, sacul cu cadouri. Cana poate fi comandată cu o ..

150,00 Lei

Cană Santa Rock'n Roll

Cană Santa Rock'n Roll

Sărbătorile de iarnă vin cu o nouă vibrație în acest an! Prezentăm "Cana Santa Rock'n Roll", creația handmade care combină tradiția cu pasiunea pentru muzică, ideală pentru cei care doresc să ofere un cadou de Crăciun cu adevărat original și memorabi..

150,00 Lei

Cană "Knock, Knock"

Cană "Knock, Knock"

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun unic, cu bun gust și realizat manual, Cana "Knock, Knock, Knock" este alegerea ideală. Fie că dorești să o oferi unei persoane dragi sau să o păstrezi pentru tine, această cană va aduce magia Crăciunului în fiecare sorbitură. Stocul este limitat, așa că grăbește-te să adaugi o piesă de colecție în arsenalul tău festiv!

0,00 Lei

Cană Fetița Ursuleț

Cană Fetița Ursuleț

Idee unică pentru un cadou magic de Crăciun pe care să-l dăruiești celor dragi: cană decorată cu o simpatică Fetiță ursuleț urs și elemente de Crăciun 3D. Toate elementele 3D sunt lucrate manual iar cana poate fi accesorizată cu o linguriță..

130,00 Lei

Cană Snowy - omulețul și bulgărași de zăpadă

Cană Snowy - omulețul și bulgărași de zăpadă

Cană personalizată cu o imagine de poveste: un om  de zăpadă tare draguț, pe nume Snowy a ieșit afară la o bulgăreală. Cu această cană sper că am surprins o parte din magia Crăciunului și a bucuriei pure din copilărie.Toate elementele 3D: omul d..

140,00 Lei

Cană - Gnomul de Smarald

Cană - Gnomul de Smarald

Gnomi de Crăciun - Căni personalizată cu numele persoanei dragi sau cu un mesaj scurt.Video produse similare: Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea Craiova | hmsofia.ro - YouTubeCuriozități despre gnomiG..

150,00 Lei

Cană "Knock, Knock" - model 2

Cană "Knock, Knock" - model 2

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun unic, cu bun gust și realizat manual, Cana "Knock, Knock, Knock" este alegerea ideală. Fie că dorești să o oferi unei persoane dragi sau să o păstrezi pentru tine, această cană va aduce magia Crăciunului în fiecare sorbitură. Stocul este limitat, așa că grăbește-te să adaugi o piesă de colecție în arsenalul tău festiv!

0,00 Lei

Cana - Declarație de iubire

Cana - Declarație de iubire

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete pe fața persoanei dragi. Această cană este o declarație de dragoste față de atmosfera magică a Crăciunului petrecută împreună cu persoana ta specia..

150,00 Lei

Cana - Declarație de iubire - model 2

Cana - Declarație de iubire - model 2

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete pe fața persoanei dragi. Această cană este o declarație de dragoste față de atmosfera magică a Crăciunului petrecută împreună cu persoana ta specia..

140,00 Lei

Lingurițe accesorizate cu tematica Crăciunului

Lingurițe accesorizate cu tematica Crăciunului

Crăciunul este mai mult decât un moment festiv; este un prilej al amintirilor și al momentelor magice. Și ce metodă mai bună de a savura o cană caldă de ciocolată sau o ceașcă de ceai aromat decât cu o linguriță personalizată, care revarsă magia sărb..

30,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom în haină de zăpadă - model 2

Cană de Crăciun - Gnom în haină de zăpadă - model 2

Îmbrățișează magia sezonului cu cana noastră de Crăciun ce aduce în prim-plan un tablou desprins parcă dintr-o poveste de iarnă. Această cană unică, decorată cu măiestrie, îmbină cu eleganță elementele handmade din lut polimeric pentru a crea o piesă..

150,00 Lei

Cană personalizată 3D - Domnisoara cu pisici

Cană personalizată 3D - Domnisoara cu pisici

Cană personalizată 3D - TeodoraFigurina 3D este realizată din lut polimeric și decorată manual cu detalii realiste. Această cană va adăuga o notă de farmec oricărei băuturi. Personalizați cu nume sau mesaj scurt pentru a face cadoul perfect pentru iu..

130,00 Lei

Cadou pentru dascăli: educatoare| învățătoare | profesoară

Cadou pentru dascăli: educatoare| învățătoare | profesoară

Învățătorii, profesorii, diriginții noștri sunt cei care au o amprentă importantă în formarea noastră nu numai ca profesioniști ci și ca oameni. După părinți și bunici, ei au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți..

140,00 Lei

Cană personalizată învățătoare - cu mesaj

Cană personalizată învățătoare - cu mesaj

Învățătoarele, educatoarele și profesoarele noastre sunt persoanele care au o amprentă importantă în formarea noastră ca oameni. După părinți și bunici, dascălii au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți. Aceștia ..

140,00 Lei

Cadou 8 Martie Educatoare - Cană personalizată

Cadou 8 Martie Educatoare - Cană personalizată

Cadou 8 Martie Educatoare - Cană cu motive florale personalizată cu mesajul Doar o inimă uriașă poate modela minți de pitici. Cană personalizată cu decorațiune 3D, un buchet superb de flori. Toate florile sunt lucrate manual, petala cu petală. A..

140,00 Lei

Cadou Personalizat Educatoare - Cană cu mesaj

Cadou Personalizat Educatoare - Cană cu mesaj

Cadou Personalizat Pentru Doamna Educatoare - Cană cu motive florale personalizată cu mesaj Cană personalizată cu decorațiune 3D, un buchet superb de flori. Toate florile sunt lucrate manual, petala cu petală. Această cană poate fi un cadou deos..

135,00 Lei