Politica retur

Introducere

In cazul in care doriti sa renuntati la produsele cumparate de pe siteul www.hmsofia.ro, puteti aplica pentru procedura de retur a produselor, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia comenzii.
Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul nostru (www.hmsofia.ro).
Aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina dvs sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.

Cum se procedeaza


Produsul returnat trebuie:
– sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; sa nu prezinte urme de purtare (parfum, fond de ten, alte produse de machiaj, etc)
– in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele atasate.

Clientul trebuie:
sa completeze o cerere de retur prin intermediul unui mesaj din sectiunea Contact de pe site-ul www.hmsofia.ro. sau in pagina: Returnări (hmsofia.ro)
- Cererea trebuie sa contina: nume si prenume, adresa de email si telefon, numar si data comanda, denumirea produsului si cantitate impreuna cu motivul returnarii, detaliile contului bancar in care doriti rambursul.


Costuri si taxe speciale pentru retur produs.
Costuri suportate de catre cumparator:
– Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului;
– Cost transport curier pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre vanzator ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur produs.