Descoperă colecția noastră de Căni de Crăciun

Comandă acum de cel puțin 300 de lei și beneficiezi de 10% reducere cu voucherul 'CRACIUNMAGIC10'. Oferă un cadou special și evită aglomerația din magazine! Detalii aici.

Alte idei de Cadouri pentru Crăciun

Ce spun clienții noștri

Canile sunt absolut minunate, lucrate cu finete pana la cele mai mici detalii. Sunt niste cadouri minunate pentru Craciun dar am achiziționat cateva chiar si pentru mine, pentru a aduce in casa magia Craciunului. Recomand cu toata increderea!

Andreea C.

Am primit comanda, 3 perechi de cercei, sunt superbi. Comanda a venit foarte repede asa cum mi s-a promis, foarte multa seriozitate. Am primit si un cadou, o agrafa foarte frumoasa. Multumesc mult! Alice.

Alice C.

O cana superba, foarte frumos lucrata! Am colaborat foarte bine cu vanzatorul, produsul comandat a ajuns foarte repede. Voi mai comanda cu placere si incredere. Recomand!!

Monica V.

Totul este deosebit, mai ales cănile și cerceii!

Maria V.

Produsul achizitionat este super. Atat de multe detalii facute cu minuțiozitate fac aceasta cana sa fie speciala.Recomand cu drag!

Maria A.S.

Foarte frumoasa comanda mea. Prompți și serioși. O sa revin și cu alte comenzi. Multumesc.

Elena I.

Produsele sunt extraordinare, foarte finute si realizate cu o creativitate divina. Mult succes!

Raluca Mihaela P.

Se vede ca fac cu pasiune tot ceea ce fac. Am cumparat multe obiecte, de la agrafe la cani si coronite si toate sunt superbe si rezista foarte foarte mult timp! Recomand cu mare drag!❤

Stefania S.

Articole interesante pe Blog