Colier flori de liliac roz mov
Colier flori de liliac roz mov
Colier flori de liliac roz mov
Colier flori de liliac roz mov

Această bijuterie supradimensionată, confecționată cu pricepere manuală din lut polimeric, este o celebrare a frumuseții delicate a florilor de liliac, aducând natura într-un colier statement unic.

"Liliacul Înflorit" nu este doar un colier, ci o adevărată operă de artă florală purtată cu mândrie și eleganță. Cu peste 50 de flori de liliac modelate manual, fiecare detaliu capătă viață într-un ansamblu vibrant de nuanțe de roz și mov deschis, completate de frunze verzi care adaugă un strop de prospețime naturală.

Fiecare floare de liliac este o mică bijuterie în sine, reprezentând o mărturie a măiestriei artistice și a atenției la detalii. Cu o lungime ușor ajustabilă, colierul poate fi purtat cu eleganță la baza gâtului sau mai lejer, potrivindu-se perfect stilului tău unic.

Această bijuterie handmade este un omagiu adus naturii și feminității, capturând farmecul subtil al florilor de liliac. Fiecare floare este plasată cu grijă, reflectând armonia din grădina înflorită. "Liliacul Înflorit" este nu doar o bijuterie, ci o poveste vizuală care exprimă pasiunea pentru frumusețe și artă.

Cuvinte cheie: colier dama, colier handmade, artă florală, flori de liliac modelate manual, bijuterie supradimensionată, farmec și feminitate.

Alege să fii remarcabilă și să încânti cu "Liliacul Înflorit", un colier statement ce îmbină eleganța și natura. Fiecare floare de liliac este o mică comoară artistică, o expresie autentică a stilului și pasiunii tale. Ia-ți cu tine o bucată din grădina înflorită oriunde mergi și adaugă un strop de farmec unic fiecărei ținute.

Material

Lut polimeric

Întreținere

Pentru a menține frumusețea și aspectul colierului handmade, vă recomandăm să îl feriți de contactul cu apă, substanțe chimice și căldură puternică. Acesta trebuie purtat cu grijă și protejat împotriva loviturilor pentru a vă bucura de farmecul său rafinat în întreaga sa splendoare.

Mai multe sfaturi legate de întreținerea bijuteriilor pot fi găsite aici.

Notă

Acest produs este lucrat exclusiv manual cu migală și o atenție deosebită la detalii.

Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Pentru produsele realizate la comandă pot exista mici diferențe de formă sau culoare deoarece sunt lucrate manual.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Colier flori de liliac roz mov

  • Cod produs: colier-lilac-001
  • Disponibilitate: La comandă
  • 200,00 Lei


Comandă acum de cel puțin 300 de lei și beneficiezi de 10% reducere cu voucherul 'CRACIUNMAGIC10'. Oferă un cadou special și evită aglomerația din magazine! Detalii aici.

Produse asemănătoare

Colier statement cu flori de mac supradimensionate
Disponibil la comandă

Colier statement cu flori de mac supradimensionate

Colier statement cu flori de mac supradimensionate. Prima piesa din Colectia Vara 2022. Dimensiuni flori Floarea din mijloc are un diametru de aproximativ 8 cm, celelalte doua flori au un diametru de aproximativ 5.5 cm MaterialLut polimeric Între..

200,00 Lei

Etichete: colier, colier dama, colier liliac