Cană de Crăciun - Merry, soția lui Moș Crăciun | HMSofia
Cană de Crăciun - Merry, soția lui Moș Crăciun | HMSofia

Cană de Crăciun - Merry, soția lui Moș Crăciun | HMSofia

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 120,00 Lei 90,00 Lei


Adaugă Personalizare

În timpul sărbătorilor de iarnă, răsfață-ți persoana dragă cu un cadou ce emană atmosfera magică a Crăciunului. Cana noastră de Crăciun "Merry Christmas" îi va aduce cu sine o părticică din farmecul acestui sezon special, într-o formă cu totul unică și personală.

Cana te întâmpină cu o scenă desprinsă parcă din poveste. Într-o îmbrăcăminte ce aduce cu sine veselia Crăciunului, Merry soția lui Mos Crăciun, cunoscută drept Doamna Crăciun, poartă un pulover lung croșetat cu migală și pasiune, care amintește de blândețea fulgilor de nea. În jurul gâtului ei, o maletă bogată în detalii de Crăciun - fulgi de nea dansând, steluțe strălucitoare și brăduți veseli - adaugă o notă de entuziasm și bucurie. Culorile predominante - verdele, roșul și alb - împletesc într-un mod armonios atmosfera festivă a Crăciunului.

Lângă Merry, un buchet fermecător de Crăciun împărtășește aceeași paletă de culori, completând scena cu eleganță și prospețime. În mână, ea ține cu grijă o acadea, amintind de dulceața și bucuria ce caracterizează această perioadă a anului.

Elementele lucrate manual din lut polimeric sunt realizate cu pasiune și atenție la detalii, adăugând o notă de autenticitate și unicitate cănii. De la trăsăturile delicate ale feței lui Merry până la textura și designul hainelor, fiecare detaliu este creat pentru a aduce la viață această poveste festivă.

Această cană poate fi mai mult decât un obiect decorativ - poate deveni o amintire prețioasă și plină de semnificație pentru tine și pentru cea dragă.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Produse asemănătoare

Cana 3D cu Mos Craciun verde și clopoței
În stoc

Cana 3D cu Mos Craciun verde și clopoței

Cană personalizată cu Moș Crăciun care duce în spate tolba plină de cadouri. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare?Toate elementele sunt lucrate manual: Moș Crăciun, floarea Crăciunului, sacul cu cadouri. Cana poate fi p..

120,00 Lei 130,00 Lei

Etichete: cana, Craciun, dna Craciun, Merry, personalizare-nume