Cadou handmade: Colier - Blossom Roses
Cadou handmade: Colier - Blossom Roses

Cadou handmade: Colier - Blossom Roses

  • Ultimul produs în stoc | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 130,00 Lei

Acest colier statement, realizat cu pricepere manuală din lut polimeric, este o operă de artă florală ce îmbină eleganța cu farmecul trandafirilor într-un design spectaculos.

"Blossom Roses" este mult mai mult decât o simplă bijuterie. Este o cale prin care arta și natura se întâlnesc într-un dans subtil de culori și forme. Fiecare trandafir, în nuanțe delicate de roz, sampanie și albastru, este modelat manual, încorporând în colier frumusețea efemeră a florilor. Frunzele verzi adaugă o notă naturală și o simetrie perfectă, completând armonia vizuală.

Acest colier handmade supradimensionat este un veritabil statement de stil și rafinament. Într-o lume a bijuteriilor obișnuite, "Blossom Roses" se evidențiază prin originalitate și artă. Fiecare detaliu, de la petalele trandafirilor la textura frunzelor, este creat cu atenție la detalii, pentru a oferi o experiență vizuală și tactilă deosebită.

Lungimea fixă a colierului permite purtarea sa la baza gâtului, într-un mod care atrage privirile și completează perfect ținutele. Este un colier statement ce se încadrează în orice context, de la evenimente speciale la momente de zi cu zi, adăugând un strop de grație și originalitate fiecărei apariții.

Cuvinte cheie: colier dama, colier handmade, artă florală, trandafiri modelați manual, bijuterie supradimensionată, farmec și eleganță.

Material
Lut polimeric

Întreținere

Pentru a menține frumusețea și durabilitatea colierului 'Blossom Roses', vă recomandăm să îl feriți de contactul cu apă, substanțe chimice și căldură puternică. Acesta trebuie purtat cu grijă și protejat împotriva loviturilor pentru a vă bucura de farmecul său rafinat în întreaga sa splendoare.

Mai multe sfaturi legate de întreținerea bijuteriilor pot fi găsite aici.

Notă

Acest produs este lucrat exclusiv manual cu migală și o atenție deosebită la detalii.

Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Pentru produsele realizate la comandă pot exista mici diferențe de formă sau culoare deoarece sunt lucrate manual.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: colier, colier statement, sampanie, roz, trandafiri