Colier - Armonie in Grădina de Trandafiri
Colier - Armonie in Grădina de Trandafiri

Colier - Armonie in Grădina de Trandafiri

  • Ultimul produs în stoc | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei

Această bijuterie de excepție, realizată cu măiestrie manuală din lut polimeric, capturează frumusețea și eleganța trandafirilor într-un colier statement ce emană rafinament și farmec.

"Armonie în Grădina de Trandafiri" este mult mai mult decât un simplu colier. Este o poveste vizuală a naturii înfloritoare, reprezentată prin trandafiri modelați cu pasiune și atenție la detalii. Nuanțele delicate de bej întruchipează eleganța, în timp ce frunzele verzi adaugă o notă proaspătă și vibrantă.

Acest colier handmade supradimensionat este un adevărat colier statement, atrăgând atenția și completând cu grație orice ținută. Trandafirii în nuanțe de bej sunt amplasați cu grijă, ca niște bijuterii, într-o aranjare artistică ce captează privirile și fascinează cu detaliile sale intricate.

Fiecare trandafir este o mică operă de artă, iar "Armonie în Grădina de Trandafiri" îți permite să porți o parte din această frumusețe naturală cu mândrie și eleganță. Colierul adaugă o notă de distincție și originalitate, reprezentând o expresie autentică a stilului și personalității tale.

Datorită lungimii sale fixe, colierul poate fi purtat la baza gâtului, adăugând un strop de eleganță și rafinament oricărei apariții. Fie că îl asortezi cu o ținută de seară sau cu o ținută casual pentru a-i adăuga un accent special, "Armonie în Grădina de Trandafiri" va atrage cu siguranță priviri admirative și va stârni conversații.

Cuvinte cheie: colier, colier handmade, colier statement, trandafiri modelați manual, natură înfloritoare, bijuterie botanică, rafinament și farmec.

Descoperă magia trandafirilor într-un colier statement unicat, "Armonie în Grădina de Trandafiri". Fiecare petală modelată manual este o expresie a pasiunii pentru frumos și a conexiunii cu natura. Alege să fii în centrul atenției cu această bijuterie elegantă și plină de personalitate!

Material
Lut polimeric

Întreținere

Pentru a menține frumusețea și aspectul colierului handmade, vă recomandăm să îl feriți de contactul cu apă, substanțe chimice și căldură puternică. Acesta trebuie purtat cu grijă și protejat împotriva loviturilor pentru a vă bucura de farmecul său rafinat în întreaga sa splendoare.

Mai multe sfaturi legate de întreținerea bijuteriilor pot fi găsite aici.

Notă

Acest produs este lucrat exclusiv manual cu migală și o atenție deosebită la detalii.

Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Pentru produsele realizate la comandă pot exista mici diferențe de formă sau culoare deoarece sunt lucrate manual.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: colier, colier statement, bej, trandafiri