Descoperă cum să alegi cerceii handmade care se potrivesc perfect cu forma feței tale

Cerceii handmade sunt o alegere minunată pentru oricine dorește să adauge o notă personală și unică garderobei lor. Dar, atunci când vine vorba de alegerea cerceilor potriviți, uneori poate fi dificil să știi ce se potrivește cel mai bine cu forma feței tale. În acest articol, vom explora cum să alegi cerceii handmade în funcție de forma feței.

Înainte de a începe, este important să menționăm că nu există reguli stricte atunci când vine vorba de alegerea cerceilor în funcție de forma feței. Fiecare persoană are propriul stil și preferințe personale, astfel încât sfaturile mele trebuie luate doar ca ghiduri generale pentru a te ajuta să faci alegeri mai informate.

Cum alegi cerceii handmade potriviți formei feței tale
Începem cu fețele ovale. Fețele ovale sunt considerate cele mai echilibrate și armonioase, astfel încât aproape orice model de cercei handmade ar arăta bine. Dacă ești norocoasă și ai o astfel de față, atunci poți purta cu încredere modele de cercei mai îndrăznețe, deoarece acestea vor scoate în evidență trăsăturile tale frumoase.

Sugestii:

În cazul feței rotunde, scopul este de a crea iluzia unei fețe mai alungite. Prin urmare, este recomandat să optați pentru cercei handmade cu linii verticale sau unghiuri, cum ar fi modelele în formă de romb sau triunghi. Evitați modelele rotunde sau liniile orizontale, deoarece acestea pot accentua forma rotundă a feței.

Sugestii:

Cercei pentru fețe rotundeCercei albastrii pentru fete rotunde

Fețele dreptunghiulare au obiceiul să fie mai lungi decât late, astfel încât este important să alegi cercei handmade care să ofere lățime feței. Modelele care adaugă volum la nivelul obrajilor, cum ar fi cerceii în formă de cerc sau modelele rotunjite, arată bine în această situație. De asemenea, evitați modelele prea lungi, care pot accentua lungimea feței.

Sugestii:
Sugestie cercei pentru fete dreptunghiulareSugestie cercei pentru fete dreptunghiulare

Pentru fețele în formă de inimă, este important să alegeți cercei handmade care adaugă lățime la nivelul bărbiei. Modelele cu forme rotunjite sau cu volume la nivelul bărbiei sunt recomandate, cum ar fi cerceii cu pandantive sau modelele în formă de floare. Evitați modelele prea lungi sau cu forme prea geometrice, deoarece acestea pot accentua forma inimii.

Sugestii:
Cercei pentru fete cu forma de inimaCercei pentru fete cu forma de inima

Pentru fețele cu formă de diamant, obiectivul este de a echilibra lățimea frunții cu cea a bărbiei. Față în formă de diamant se caracterizează printr-o frunte și o bărbie îngustă, iar partea cea mai lată o reprezintă linia obrajilor. Pentru a echilibra proporțiile, recomandăm cerceii handmade lungi, care vor adăuga volum în zona bărbiei și vor distrage atenția din zona obrajilor.

Sugestii:
Este important să menționăm că, la fel ca în cazul celorlalte forme de față, regulile de mai sus nu sunt rigide, iar preferințele personale joacă un rol important în alegerea cerceilor handmade potriviți. Sperăm că aceste sfaturi îți vor fi utile în alegerea celor mai frumoși și potriviți cercei handmade pentru forma feței tale.

Reviewuri

Scrie un review

Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review

Taguri: cercei handmade, forma feteiCER


Posturi similare

Cercei handmade: cât de comozi sunt cerceii din lut polimeric?

  • 28.03.2023
  • 0 reviewuri

Pentru că am primit mai multe întrebări de-a lungul timpului despre cât de comozi sau cât de grei sunt cerceii handmade din lut polimeric, am să încerc să fac aici un sumar al întrebărilor și răspunsurilor despre acest subiect.Pe pagina de facebook se întâmplă des să primesc întrebări despre cerceii lucrați de mine și cât de comod sunt de purtat. D..

Citește...

Cercei handmade pe care trebuie să-i porți vara aceasta

  • 20.05.2023
  • 0 reviewuri

1. Cercei handmade de vară cu inspirație floralăCu toții știm despre cercei că sunt o expresie a feminității, iar forma florală este unul dintre cele mai delicate și gingașe modele care poate sublinia frumusețea unei femei. Cerceii florali sunt potriviți pentru doamnele care iubesc natura, care adoră florile și celor care își doresc să completeze o..

Citește...

Cerceii statement: ce sunt și cum îi purtăm?

  • 06.06.2023
  • 0 reviewuri

Ce sunt cerceii statement?Pentru început vom încerca să răspundem la această întrebare și după ce vom înțelege ce anume definește o pereche de cercei ca fiind statement, apoi vom vedea câteva idei despre cum să îi purtăm și asortăm cu ținutele noastre.Cerceii statement sunt bijuterii distincte și îndrăznețe, concepute pentru a atrage atenția și a a..

Citește...