Cercei handmade: cât de comozi sunt cerceii din lut polimeric?

Pentru că am primit mai multe întrebări de-a lungul timpului despre cât de comozi sau cât de grei sunt cerceii handmade din lut polimeric, am să încerc să fac aici un sumar al întrebărilor și răspunsurilor despre acest subiect.

Pe pagina de facebook se întâmplă des să primesc întrebări despre cerceii lucrați de mine și cât de comod sunt de purtat. De asemenea, la fiecare târg handmade primesc întrebări asemănătoare.

Toate doamnele care au avut curiozitatea să întrebe și care au probat cerceii, au fost uimite să constate că nu sunt deloc grei sau incomozi în ureche. Deși unele perechi, cum ar fi cerceii statement, pot avea dimensiuni mari (între 4 și 5 cm lungime), greutatea lor nu este atât de mare precum s-ar aștepta. De ce? Pentru că folosesc tortițe confecționate din materiale ușoare și pentru că densitatea lutului polimeric este mai mică decât cea a metalelor prețioase.

În continuare, voi lua câteva perechi de cercei ca exemplu și voi detalia greutatea și dimensiunile acestora, pentru a oferi o perspectivă mai clară asupra acestui subiect important pentru pasionatele de bijuterii, în special pentru cele care caută cercei handmade.

Cerceii lucrați în dimensiuni mici

- cu diametrul de 1 - 1.5cm, au de obicei intre 1 și 1.7 grame, valori pentru 1 cercel. Deci, sunt ca și insesizabili atunci când îi purtați. Apropo, de mult timp tot zic că trebuie să postez mai multe modele de cercei cu șurub. Voi încerca să fac asta în viitorul apropiat.

Cercei handmade pe șurub - floare de mac

Cerceii cu dimensiuni medii 

- cum sunt aceștia, au un diametru de aproximativ 2.5 cm și o greutate de aproximativ 3-4 grame. Dacă este greu de aproximat greutatea unui cercel, puteți să luați ca reper o monedă de 10 bani, care are tot 4 grame.

Cercei floare de colț

Cerceii statement

- cum sunt acestia sau acestia, au lungime de 5 - 6 cm și o greutate intre 5-7 grame, depinde de model. Dacă este să luăm ca reper moneda de 50 de bani care are o greutate de 6.1 grame, atunci vedem că un cercel statement are greutatea similară cu a unei monede de 50 de bani.

Cercei statement albaștriCercei statement de culoare aurie Cercei statement în degradeuri

Nu-i așa că nu ați fi zis că pot fi așa de ușori?

Dacă totuși observați că o pereche de cercei sunt mai grei decât vă așteptați sau nu vă simțiți comod cu ei în urechi, nu aveți nicio grijă pentru că pot fi returnați fără nicio problemă. Nu s-a întâmplat asta niciodată, dar este bine să știți că se pot returna fără griji.

Reviewuri

Scrie un review

Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review

Taguri: cercei, cercei handmade


Posturi similare

Cum alegi cerceii handmade potriviți formei feței tale

  • 06.05.2023
  • 0 reviewuri

Cerceii handmade sunt o alegere minunată pentru oricine dorește să adauge o notă personală și unică garderobei lor. Dar, atunci când vine vorba de alegerea cerceilor potriviți, uneori poate fi dificil să știi ce se potrivește cel mai bine cu forma feței tale. În acest articol, vom explora cum să alegi cerceii handmade în funcție de forma feței.

Citește...

Cercei handmade pe care trebuie să-i porți vara aceasta

  • 20.05.2023
  • 0 reviewuri

1. Cercei handmade de vară cu inspirație floralăCu toții știm despre cercei că sunt o expresie a feminității, iar forma florală este unul dintre cele mai delicate și gingașe modele care poate sublinia frumusețea unei femei. Cerceii florali sunt potriviți pentru doamnele care iubesc natura, care adoră florile și celor care își doresc să completeze o..

Citește...

Cerceii statement: ce sunt și cum îi purtăm?

  • 06.06.2023
  • 0 reviewuri

Ce sunt cerceii statement?Pentru început vom încerca să răspundem la această întrebare și după ce vom înțelege ce anume definește o pereche de cercei ca fiind statement, apoi vom vedea câteva idei despre cum să îi purtăm și asortăm cu ținutele noastre.Cerceii statement sunt bijuterii distincte și îndrăznețe, concepute pentru a atrage atenția și a a..

Citește...

Cum întreținem bijuteriile?

  • 05.08.2023
  • 0 reviewuri

Bijuteriile au o semnificație specială în viețile noastre - sunt mult mai mult decât simple accesorii frumoase. Unele sunt pretioase pentru că sunt realizate din materiale scumpe, iar altele poartă o valoare inestimabilă, reprezentând amintiri dragi de la persoane speciale. O pereche de cercei poate deveni o comoară atât din punct de vedere estetic, cât și emoțional. Prin urmare, îngrijirea adecvată a acestor bijuterii devine o prioritate pentru a le menține strălucitoare și pentru a păstra vie legătura cu momentele prețioase din trecut. Acest ghid complet de întreținere a bijuteriilor îți va oferi sfaturi prețioase, astfel încât bijuteriile tale să rămână impecabile și să îți înfrumusețeze stilul în mod durabil.

Citește...

Produse de interes

Cercei statement - frânturi de curcubeu
Cercei cu ghiocei - prindere pe lobul urechii

Cercei cu ghiocei - prindere pe lobul urechii

Fiecare pereche de cercei cu ghiocei este unică in felul ei. Realizați manual, aceștia sunt accesorii perfecte pentru a-ți aduce puțin din frumusețea naturii în viața de zi cu zi. Comandă acum și bucură-te de o bijuterie specială!DimensiuniDiametru: ..

55,00 Lei