Cană personalizată 3D - buchet de lalele
Cană personalizată 3D - buchet de lalele

Cană personalizată 3D - buchet de lalele

  • Disponibilitate: Indisponibil
  • 150,00 Lei

Cană personalizată 3D - buchet de lalele

Cană personalizată 3D, un superb buchet de lalele. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență unică de savurare.

Realizată manual din lut polimeric, această cană se remarcă prin decoratiunile sale inedite, un buchet superb de lalele. Fiecare floare a fost creată manual cu multă grijă și atenție la detalii, astfel încât să te poți bucura de o bijuterie unicat, pe care o vei îndrăgi și admira mereu. 

O legendă bine cunoscută despre lalele este aceasta: 

În Persia antica, exista un tânăr prinț numit Farhad, care era îndrăgostit de o prințesă frumoasă numită Shirin. Pentru a-i demonstra dragostea lui, Farhad a încercat să-și facă un drum prin munți pentru a ajunge la palatul ei, dar a murit în această încercare. Legenda spune că, în locul unde a murit, a crescut o frumoasă și plină de culoare floare, care a fost numită lalea.

De atunci, lalelele au devenit un simbol al dragostei adevărate și al devotamentului.

Astăzi, lalelele sunt încă asociate cu dragostea și sunt populare în multe culturi. Sunt, de asemenea, cunoscute pentru frumusețea lor, varietatea de culori și formele diferite.

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Volum cană

~275 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice. Majoritatea cănilor sunt lucrate la comandă, iar modelul de cană nu se găsește pentru o perioada îndelungată în magazinele de profil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana personalizata, lalele