Cană personalizată 3D - Înghețată cu fructe și flori

Descoperă o lume plină de delicii și bucurie! Creată cu măiestrie și pasiune, această minunată cană înfățișează un model cu înghețată cu fructe și flori. Imaginile vii și detaliile impresionante ale acestei căni 3D te vor cuceri instantaneu. Fiecare picătură de culoare și fiecare petală de floare prind viață pe suprafața canii, oferindu-ți o experiență vizuală captivantă.

Indiferent dacă o folosești pentru cafeaua de dimineață sau pentru a savura o băutură răcoritoare în zilele călduroase de vară, această cana 3D va transforma orice moment într-o experiență unică și plină de bucurie. Este și un cadou perfect pentru cei dragi, aducând un zâmbet pe fețele lor de fiecare dată când o vor folosi.

Alege autenticitatea și frumusețea lucrată manual și bucură-te de o cană care iese în evidență în mulțime. 

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Volum cană

~330 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice. Majoritatea cănilor sunt lucrate la comandă, iar modelul de cană nu se găsește pentru o perioada îndelungată în magazinele de profil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cană personalizată 3D - Înghețată cu fructe și flori

  • Cod produs: cana-inghetata-flori-fructe
  • Disponibilitate: Disponibil la comanda
  • 150,00 Lei


Produse asemănătoare

Cană personalizată 3D - buchet de margarete

Cană personalizată 3D - buchet de margarete

Cană personalizată 3D - buchet de margarete Cană personalizată 3D, un superb buchet de margarete. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență unică de savurare. Realizată manual din lut polimeric..

130,00 Lei

Cană personalizată 3D - model floral

Cană personalizată 3D - model floral

Cană personalizată 3D - model floral, coșuleț de trandafiri și crini Cană personalizată 3D, un coșuleț superb cu flori de trandafir și crini în culori pastelate. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o ..

130,00 Lei

Cană personalizată 3D - Scufița Roșie

Cană personalizată 3D - Scufița Roșie

Cană personalizată 3D - Scufița Roșie Cană personalizată 3D, o re-interpretare originală a Scufiței din celebrul basm pentru copii. Figurina 3D este realizată din lut polimeric și decorată manual cu detalii realiste. Această cană va adăuga o not..

150,00 Lei

Cană 3D cu Alba ca Zăpada

Cană 3D cu Alba ca Zăpada

Cană 3D cu Alba ca Zăpada"Bună! Eu sunt Albă ca Zapada și îmi pare tare bine să tecunosc! Am fost creată manual, din lut polimeric, de către mama mea și mi-ar face mare plăcere să fim prieteni pentru mult timp de acum încolo."Figurina 3D este realiza..

150,00 Lei

Cană personalizată - buchet de flori

Cană personalizată - buchet de flori

Cană personalizată - buchet de flori: bujor, liliac și trandafiri Cană personalizată 3D, un buchet superb cu flori de bujor, liliac și trandafir în culori pastelate. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și d..

130,00 Lei

Cană 3D - Zâna cea bună

Cană 3D - Zâna cea bună

Cană 3D - Zâna cea bunăFigurina 3D este realizată din lut polimeric și decorată manual cu detalii realiste. Această cană va adăuga o notă de farmec oricărei băuturi și este o idee minunată de cadou pentru oricine adoră poveștile cu zâne.Poate fi folo..

150,00 Lei

Etichete: cana personalizata, inghetata, mac, fructe