Cana Moș Crăciun și flacăra credinței
Cana Moș Crăciun și flacăra credinței

Cana Moș Crăciun și flacăra credinței

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Crăciunul vine la viață în fiecare dimineață cu această cană adorabilă și decorațiune festivă, perfecte pentru a aduce bucurie și căldură în inima ta. Cu atenție la detalii care te lasă fără cuvinte, această cană și decorațiune îți aduc spiritul magic al Crăciunului chiar la tine acasă.

Când privești cana, primul lucru care îți atrage atenția este Moș Crăciun zâmbitor și blajin, îmbrăcat în hainele sale tradiționale roșii și albe. La brâu, poartă o curelușă frumos lucrată, cu accente aurii, adăugând un strop de eleganță și strălucire designului.

Lângă Moș Crăciun se află o decorațiune superbă de Crăciun, împodobită cu floarea Crăciunului și o candelă care pare să ardă cu adevărat. Fiecare element este modelat cu o precizie uluitoare, dând impresia că ai adus o bucată din atelierul secret al lui Moș Crăciun în propria ta casă. Când privești candela, parcă simți mirosul dulce al Crăciunului, iar zâmbetul Moșului adaugă un strop de căldură și bunătate în inima ta.

Această cană și decorațiune sunt nu doar obiecte de uz zilnic, ci și adevărate opere de artă care îți aduc aminte de magia Crăciunului în fiecare clipă. Fiecare înghițitură devine o experiență plină de farmec și emoție, iar fiecare privire către aceste minunății aduce un zâmbet pe fața ta.

Indiferent dacă vrei să îți începi dimineața cu o cană de cafea sau să savurezi un ceai cald în serile reci de iarnă, această cană cu Moș Crăciun și decorațiunea sa sunt complicele perfecte pentru aceste momente speciale. Fiecare detaliu este gândit pentru a-ți aminti câte un strop din magia Crăciunului.

Astfel, fie că alegi să îți completezi colecția personală de obiecte frumoase sau să faci un cadou deosebit cuiva drag, Cana cu Moș Crăciun și Decorațiune este alegerea ideală. Cu fiecare înghițitură, vei simți că te afli în mijlocul celei mai frumoase povești de Crăciun, unde magia și bucuria se întâlnesc într-un mod unic și special.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, Craciun, Mos Craciun