Idee Cadou de Crăciun pentru Copii - Cană cu Om de zăpadă | HMSofia
Idee Cadou de Crăciun pentru Copii - Cană cu Om de zăpadă | HMSofia

În timpul sărbătorilor de iarnă, transformă darul tău într-o aventură magică pentru copii tăi dragi. Ideea noastră pentru un cadou de Crăciun pentru Copii este o călătorie într-o lume a bucuriei, a jocului și a farmecului, cuprinsă într-o cană cu motive festive.

Cana noastră aduce cu sine o scenă de iarnă plină de veselie. Un om de zăpadă își face apariția, îmbrăcat într-un pulover croșetat în culorile tradiționale ale Crăciunului - roșu, alb și verde. Printr-o serie de detalii minuțioase, omul de zăpadă prinde viață - de la mănusile sale groase până la căciulița sa cu motive de Crăciun, fiecare aspect amintește de zilele vesele petrecute în afară, jucându-ne cu zăpadă.

În mână, omul de zăpadă ține clopoței aurii, care parcă fredonează în vânt și îi chemă pe copii să se bucure de magia iernii. Cu fiecare sunet, este ca și cum ar spune: "Haideți la joacă!" Această scenă fermecătoare aduce cu sine amintiri de veselie și aventură, completând farmecul sărbătorilor.

Detaliile minuțioase, realizate manual din lut polimeric, transformă această cană într-o operă de artă. De la expresiile delicate ale feței omului de zăpadă până la textura și designul hainelor sale, fiecare element este plin de autenticitate și căldură.

Personalizează cana cu numele copilului pentru a adăuga un strop de intimitate și unicitate. De asemenea, poți alege să completezi experiența cu o linguriță în același stil, pentru a aduce un zâmbet în fiecare înghițitură.

Alege să împărtășești spiritul Crăciunului printr-un cadou care aduce bucurie și zâmbete. Acest cadou va fi însoțit de gândurile tale bune și de sentimente de dragoste, creând astfel un Crăciun memorabil și plin de veselie pentru copiii tăi.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Idee Cadou de Crăciun pentru Copii - Cană cu Om de zăpadă | HMSofia

  • Cod produs: idee-cadou-craciun-pentru-copii
  • Disponibilitate: Disponibil la comanda
  • 140,00 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Cadou de Crăciun pentru familie

Cadou de Crăciun pentru familie

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete întregii familii. Setul nostru de 2 căni cu motive festive este un răsfăț pentru simțuri și o declarație de dragoste față de atmosfera magică ..

300,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom cu clopoței de zăpadă

Cană de Crăciun - Gnom cu clopoței de zăpadă

Îmbrățișează magia sezonului cu cana noastră de Crăciun ce aduce în prim-plan un tablou desprins parcă dintr-o poveste de iarnă. Această cană unică, decorată cu măiestrie, îmbină cu eleganță elementele handmade din lut polimeric pentru a crea o piesă..

130,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom în culori de gheață

Cană de Crăciun - Gnom în culori de gheață

Cană de Crăciun cu un Gnom foarte simpatic - un cadou handmade deosebit. Gnomul este lucrat manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova.Video produse similare: Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea..

120,00 Lei

Cadou de Crăciun pentru Fetițe

Cadou de Crăciun pentru Fetițe

În lumea minunată a sărbătorilor de iarnă, pregătește o surpriză magică pentru fetițele speciale din viața ta. Cadoul nostru de Crăciun pentru Fetițe aduce în lumină bucuria și farmecul Crăciunului, îmbinând creativitatea artistică cu zâmbetele since..

140,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom cu pisică

Cană de Crăciun - Gnom cu pisică

Cană de Crăciun cu un Gnom foarte simpatic - un cadou handmade deosebit. Gnomul este lucrat manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova. Acest gnom drăguț are și un animal de companie, o pisicuță foarte simpatică, dar care nu prea iubește apara..

130,00 Lei

Etichete: cana, craciun, om de zapda, cadou de craciun pentru copii