Idee Cadou de Crăciun pentru Copii - Cană cu Om de zăpadă | HMSofia

Idee Cadou de Crăciun pentru Copii - Cană cu Om de zăpadă | HMSofia

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 130,00 Lei


Adaugă Personalizare

În timpul sărbătorilor de iarnă, transformă darul tău într-o aventură magică pentru copii tăi dragi. Ideea noastră pentru un cadou de Crăciun pentru Copii este o călătorie într-o lume a bucuriei, a jocului și a farmecului, cuprinsă într-o cană cu motive festive.

Cana noastră aduce cu sine o scenă de iarnă plină de veselie. Un om de zăpadă își face apariția, îmbrăcat într-un pulover croșetat în culorile tradiționale ale Crăciunului - roșu, alb și verde. Printr-o serie de detalii minuțioase, omul de zăpadă prinde viață - de la mănusile sale groase până la căciulița sa cu motive de Crăciun, fiecare aspect amintește de zilele vesele petrecute în afară, jucându-ne cu zăpadă.

În mână, omul de zăpadă ține clopoței aurii, care parcă fredonează în vânt și îi chemă pe copii să se bucure de magia iernii. Cu fiecare sunet, este ca și cum ar spune: "Haideți la joacă!" Această scenă fermecătoare aduce cu sine amintiri de veselie și aventură, completând farmecul sărbătorilor.

Detaliile minuțioase, realizate manual din lut polimeric, transformă această cană într-o operă de artă. De la expresiile delicate ale feței omului de zăpadă până la textura și designul hainelor sale, fiecare element este plin de autenticitate și căldură.

Personalizează cana cu numele copilului pentru a adăuga un strop de intimitate și unicitate. De asemenea, poți alege să completezi experiența cu o linguriță în același stil, pentru a aduce un zâmbet în fiecare înghițitură.

Alege să împărtășești spiritul Crăciunului printr-un cadou care aduce bucurie și zâmbete. Acest cadou va fi însoțit de gândurile tale bune și de sentimente de dragoste, creând astfel un Crăciun memorabil și plin de veselie pentru copiii tăi.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Produse asemănătoare

Cadou de Crăciun pentru Fetițe
În stoc

Cadou de Crăciun pentru Fetițe

În lumea minunată a sărbătorilor de iarnă, pregătește o surpriză magică pentru fetițele speciale din viața ta. Cadoul nostru de Crăciun pentru Fetițe aduce în lumină bucuria și farmecul Crăciunului, îmbinând creativitatea artistică cu zâmbetele since..

100,00 Lei 130,00 Lei

Etichete: cana, craciun, om zapada, cadou de craciun pentru copii, personalizare-nume, personaj-simpatic