Cană "Santa Rock'n Roll" - Christmas Rocks!

▶ Video

Cană "Santa Rock'n Roll" - Christmas Rocks!
Cană "Santa Rock'n Roll" - Christmas Rocks!

Cană "Santa Rock'n Roll" - Christmas Rocks!

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Sărbătorile de iarnă vin cu o nouă vibrație în acest an! Prezentăm "Cana Santa Rock'n Roll", creația handmade care combină tradiția cu pasiunea pentru muzică, ideală pentru cei care doresc să ofere un cadou de Crăciun cu adevărat original și memorabil.

Moș Crăciun ca niciodată

Scena plasată pe această cană te va face să îl privești pe Moș Crăciun cu alți ochi. În locul bătrânului blajin, îl vei descoperi pe Moș într-o postură cu totul neașteptată: cu o chitară strânsă în mâini și așezat mândru în sania sa magică, pregătit să încânte cerurile cu acorduri rock'n roll.

Detalii Uimitoare

Ceea ce transformă această cană într-o operă de artă sunt detaliile cu care a fost realizată. Realizate din lut polimeric, fiecare element adaugă straturi de poveste și farmec: decorațiunile intricate de pe sanie, căciula în stil rock pe care o poartă Moșul, și chiar notele muzicale care par să plutească în aer. Acompaniind această scenă impresionantă, cana poate fi accesorizată cu o linguriță ce urmărește aceeași temă rock'n roll, adăugând un plus de stil fiecărei degustări.

Serie Limitată

Este important de menționat că "Cana Santa Rock'n Roll" este lucrată într-o serie extrem de limitată, cu doar trei exemplare disponibile. Aceasta nu este doar o cană, ci o piesă colecționară ce adaugă un sentiment de raritate și exclusivitate. Dacă dorești să impresionezi cu un cadou unic de Crăciun, aceasta este alegerea potrivită.

Îmbrățișează Crăciunul într-un stil rock'n roll cu "Cana Santa Rock'n Roll" - o combinație perfectă între tradiție și modern. Fiecare exemplar este o adevărată declarație de stil și un testament al artizanatului de înaltă calitate. Stocul este limitat, așa că nu pierde ocazia de a te bucura sau de a oferi un cadou cu adevărat excepțional acestei sărbători!

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: cana, Craciun, Mos Craciun