Cană Moș Crăciun și sania trasă de reni
Cană Moș Crăciun și sania trasă de reni
Cană Moș Crăciun și sania trasă de reni

Cană Moș Crăciun și sania trasă de reni

  • Ultimul produs în stoc | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 100,00 Lei 80,00 Lei


Adaugă Personalizare

În miezul iernii, în mijlocul unui peisaj de basm acoperit de zăpadă, Cana Moș Crăciun și Sania Trasă de Reni aduce farmecul sărbătorilor direct în mâinile tale. Cu fiecare înghițitură, intri într-o poveste desprinsă din paginile unei cărți de basme.

Privind această cană încântătoare, vei fi întâmpinat de un Moș Crăciun zâmbitor, așezat în sania sa fermecată și trasă de renii săi curajoși. Hainele sale roșii și albe strălucesc sub lumina clopoțeilor de aur și alb din decorațiunea superbă de Crăciun, care adaugă un strop de eleganță și magie. Renii par să prindă viață în mâinile pricepute ale creatorului, iar fiecare detaliu este realizat cu o precizie uimitoare.

Atenția la detalii este cu adevărat remarcabilă; Moșul, renii, fulgii de nea și zapada de sub sanie sunt modelați cu o acuratețe care te va transporta în mijlocul unei povești de iarnă autentice. Zâmbetul Moșului este ca al unui bătrânel blajin, îmbogățit de ani de experiență și de bucuria dăruirii în fiecare casă.

Această cană nu este doar un obiect de uz zilnic; este o fereastră către lumea magică a sărbătorilor. Este un cadou perfect pentru cei dragi și o modalitate minunată de a vă începe diminețile de iarnă. Fiecare înghițitură devine o călătorie prin peisajele acoperite de zăpadă și prin serile calde de Crăciun.

Așadar, îmbrățișează farmecul Crăciunului și bucură-te de fiecare moment cu Cana Moș Crăciun și Sania Trasă de Reni. Această cană nu este doar un recipient pentru băuturi calde; este o poartă către lumea magică a Crăciunului. Ia-ți porția ta de magie și bucurie în fiecare înghițitură și transformă-ți Crăciunul într-un basm viu. Magia Crăciunului este acum în mâinile tale, gata să fie savurată în fiecare clipă.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, Craciun, Mos Craciun