Cana cu Grinch - Rememorând momentele iconice din "How the Grinch Stole Christmas"
Cana cu Grinch - Rememorând momentele iconice din "How the Grinch Stole Christmas"
Cana cu Grinch - Rememorând momentele iconice din "How the Grinch Stole Christmas"

Cana cu Grinch - Rememorând momentele iconice din "How the Grinch Stole Christmas"

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

În inima sărbătorilor, când spiritul Crăciunului începe să ne încălzească sufletele, apare Grinch cu trăsnăile și nazdrăvăniile lui, amintindu-ne de umorul și aventurile neașteptate din filmul clasic "How the Grinch Stole Christmas". Dacă ești fan al acestui personaj carismatic și, deopotrivă, răsfățat, te invităm să descoperi noul nostru produs: Cana cu Grinch.

Pe această cană, Grinch este redat în toată splendoarea sa verde, în timp ce fură cu viclenie un glob strălucitor și o crenguță din bradul de Crăciun. Privind această cană, vei fi transportat instant înapoi în universul Whoville, acolo unde Grinch plănuiește fapte nelegiuite, dar unde, în cele din urmă, descoperă adevărata magie a Crăciunului. Poți chiar să-ți imaginezi râsul său distinctiv și modul cum încearcă să fure Crăciunul, chiar și atunci când bea o băutură caldă din această cană.

Realizată cu o atenție la detalii remarcabilă, fiecare element de pe cană pare să prindă viață. Hainele lui Grinch sunt îmbrăcate în fulgi de zăpadă, sugerând că a avut parte de o aventură amuzantă (și probabil neîndemânatică) prin zăpadă. Globul furat de el are un strălucire realistă, ca și cum ai putea să-l scoți chiar de pe cană și să-l agăți în brad. Dar ceea ce îi conferă autenticitate acestei scene este fața și grimasele lui Grinch, meticulos reconstituită din lut polimeric, care îți aruncă o privire iscoditoare și până la urmă comică.

Pentru cei care doresc să-și completeze colecția, oferim o linguriță accesorizată în aceeași temă, permițându-vă să vă bucurați de fiecare sorbitură în stilul Grinch.

Dacă vă doriți să vă începeți ziua cu un zâmbet, sau să oferiți un cadou inedit și memorabil, aceasta cană cu Grinch este alegerea perfectă. Nu doar că îmbină arta manuală cu filmul iconic, dar reprezintă și un tribut adus unei povești care ne-a învățat că inima poate crește dacă îi oferim șansa.

Într-o lume plină de produse în serie, fiecare Cana cu Grinch reprezintă un exemplar unic, creat cu pasiune și dăruire. Nu pierde ocazia de a avea un fragment din magia Crăciunului, cu un personaj atât de iubit, în confortul casei tale!

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. Poate fi personalizată cu numele persoanei dragi.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, cana cu Grinch, Craciun, Grinch, personaj-simpatic