Cană personalizată - Mașina lui Moș Crăciun: Cadoul Perfect pentru un Crăciun de Neuitat!
Cană personalizată - Mașina lui Moș Crăciun: Cadoul Perfect pentru un Crăciun de Neuitat!

Visezi la un Crăciun magic, plin de căldură și bucurie? Îți prezentăm "Cana Crăciun - Mașina lui Moș Crăciun", un cadou handmade de Crăciun care aduce spiritele sărbătorilor direct în casa ta!

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun unic și memorabil, această cană este alegerea perfectă. Realizată manual cu atenție extraordinară la detalii, fiecare cană devine o adevărată operă de artă. Imaginează-ți bucuria de a savura ciocolată caldă sau ceai în ajunul Crăciunului, dintr-o cană atât de specială!

Design Unic

Inima acestui cadou de Crăciun este o mașină mică de culoare roșie, care amintește de un Mini Cooper vechi. Mașina prinde viață cu o căciulă de Crăciun roșie, împodobită cu fulgi de zăpadă și un moț alb pufos. Este ca și cum Moș Crăciun însuși a pregătit această mașină pentru a-ți aduce cadourile!

Calitate Excepțională

Cana și mașina sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, cu un finisaj profesional. Elementele din lut polimeric sunt atent lucrate, fiecare detaliu fiind modelat cu o precizie uimitoare.

Accesorii Potrivite

Pentru cei care doresc un strop de extra magie, cana poate fi accesorizată cu o linguriță tematică, perfect asortată cu designul cănii. 

Încheie căutarea pentru cadoul perfect de Crăciun! Alege "Cana Crăciun - Mașina lui Moș Crăciun" și împarte magia sărbătorilor cu cei dragi. Comandă acum pentru a te asigura că vei avea parte de un Crăciun cu adevărat special!

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cană personalizată - Mașina lui Moș Crăciun: Cadoul Perfect pentru un Crăciun de Neuitat!

  • Cod produs: cana-craciun-masina
  • Disponibilitate: Disponibil la comanda
  • 140,00 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Cadou de Crăciun pentru familie

Cadou de Crăciun pentru familie

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete întregii familii. Setul nostru de 2 căni cu motive festive este un răsfăț pentru simțuri și o declarație de dragoste față de atmosfera magică ..

300,00 Lei

Cadou de Crăciun pentru Copii

Cadou de Crăciun pentru Copii

În această sărbătoare a miracolelor, dăruiește celor mici un cadou de Crăciun care să le aducă bucurie și magie în inimi. Cadoul nostru de Crăciun pentru Copii este o călătorie într-un univers de vis, îmbinând îndrăgitele personaje cu rafinamentul ar..

140,00 Lei

Cadou de Crăciun pentru Copii - Cana personalizata

Cadou de Crăciun pentru Copii - Cana personalizata

Dacă cauți un cadou de Crăciun special și plin de magie pentru cei mici, cana personalizată cu "Snowy" este răspunsul. Această cana adorabilă aduce în prim plan o scenă desprinsă din povești de iarnă. Un om de zăpadă vesel, pe nume Snowy, stă confort..

140,00 Lei

Cadou de Crăciun - Cana cu "Bebe Prancer"

Cadou de Crăciun - Cana cu "Bebe Prancer"

Cadoul tău de Crăciun "Bebe Prancer" este o comoară plină de farmec și veselie. Această cană adorabilă aduce cu sine spiritul sărbătorilor într-o scenă plină de tandrețe.Pe cana "Bebe Prancer," vei descoperi o imagine minunată: un pui de ren numit Pr..

140,00 Lei

Etichete: cana, cana cu masina, cana de Craciun