Cană personalizată - Mașina lui Moș Crăciun: Cadoul Perfect pentru un Crăciun de Neuitat!

Cană personalizată - Mașina lui Moș Crăciun: Cadoul Perfect pentru un Crăciun de Neuitat!

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Visezi la un Crăciun magic, plin de căldură și bucurie? Îți prezentăm "Cana Crăciun - Mașina lui Moș Crăciun", un cadou handmade de Crăciun care aduce spiritele sărbătorilor direct în casa ta!

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun unic și memorabil, această cană este alegerea perfectă. Realizată manual cu atenție extraordinară la detalii, fiecare cană devine o adevărată operă de artă. Imaginează-ți bucuria de a savura ciocolată caldă sau ceai în ajunul Crăciunului, dintr-o cană atât de specială!

Design Unic

Inima acestui cadou de Crăciun este o mașină mică de culoare roșie, care amintește de un Mini Cooper vechi. Mașina prinde viață cu o căciulă de Crăciun roșie, împodobită cu fulgi de zăpadă și un moț alb pufos. Este ca și cum Moș Crăciun însuși a pregătit această mașină pentru a-ți aduce cadourile!

Calitate Excepțională

Cana și mașina sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, cu un finisaj profesional. Elementele din lut polimeric sunt atent lucrate, fiecare detaliu fiind modelat cu o precizie uimitoare.

Accesorii Potrivite

Pentru cei care doresc un strop de extra magie, cana poate fi accesorizată cu o linguriță tematică, perfect asortată cu designul cănii. 

Încheie căutarea pentru cadoul perfect de Crăciun! Alege "Cana Crăciun - Mașina lui Moș Crăciun" și împarte magia sărbătorilor cu cei dragi. Comandă acum pentru a te asigura că vei avea parte de un Crăciun cu adevărat special!

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Produse asemănătoare

Cană handmade de Crăciun
În stoc

Cană handmade de Crăciun

În această sărbătoare a miracolelor, dăruiește celor dragi un cadou de Crăciun care să le aducă bucurie și magie în inimi. Ideea noastră de cadou handmade de Crăciun este o călătorie într-un univers de vis, îmbinând îndrăgitele personaje cu rafinamen..

100,00 Lei 125,00 Lei

Etichete: cana, cana cu masina, cana de Craciun, mos craciun