Cadou de Crăciun pentru Copii - Cana personalizata
Cadou de Crăciun pentru Copii - Cana personalizata

Cadou de Crăciun pentru Copii - Cana personalizata

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 130,00 Lei


Adaugă Personalizare

Dacă cauți un cadou de Crăciun special și plin de magie pentru cei mici, cana personalizată cu "Snowy" este răspunsul. Această cana adorabilă aduce în prim plan o scenă desprinsă din povești de iarnă. Un om de zăpadă vesel, pe nume Snowy, stă confortabil băgat până la gât într-un cornet de înghețată, iar pe cap poartă cu eleganță maximă o pălărie neagră . Fularul tricotat de culoare roșie îi ține de cald, și parcă te invită să te alături la distracție în lumea sa de de zăpadă.

Această cană este o adevărată operă de artă. Fiecare detaliu, de la fularul parcă croșetat și până la expresia veselă a lui Snowy, toate sunt realizate manual din lut polimeric. Atenția la detalii este cu adevărat remarcabilă, aducând la viață acest personaj adorabil.

Pentru a face acest cadou cu adevărat special, poți să-l personalizezi cu numele copilului tău și să adaugi o linguriță asortată cu scena ilustrată pe cana.

Încheie anul într-un mod magic și oferă cadoul perfect de Crăciun, cana "Snowy," pentru a crea amintiri de neuitat în fiecare dimineață de iarnă.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~330 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: cana, craciun, om zapada, cadou de craciun pentru copii, personalizare-nume, personaj-simpatic