Cana 3D cu motive de Crăciun - Personalizată

Cana 3D cu motive de Crăciun - Personalizată

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 140,00 Lei


Adaugă Personalizare

Descoperă magia Crăciunului într-o cană 3D plină de poveste și bucurie. Cadoul nostru special aduce farmecul sărbătorilor direct la tine acasă, într-un mod cu totul unic.

Pe această cană fermecată, un gnom darnic și zâmbitor ține în brațe un minunat aranjament de Crăciun. Două portocale parfumate și crenguțe verzi de brad aduc prospețimea și aroma specifică Crăciunului în fiecare zi. Cu un strop de zăpadă peste, fiecare detaliu este creat cu măiestrie și dragoste.

Gnomul, în nuanțe de alb și gri deschis, este o prezență veselă care îți va însenina zilele de sărbătoare. De la pălăria sa decorată cu fulgi de nea în relief până la portocalele atent decorate, fiecare element adaugă farmec și autenticitate acestei creații unice.

Detaliile minuțioase, lucrate manual din lut polimeric, completează această operă de artă. Fiecare cană este realizată cu o atenție deosebită la detalii, astfel încât să transmită spiritul sărbătorilor de la prima privire.

Personalizează cana cu numele persoanei dragi pentru a face un cadou unic. Cu această cană, fiecare dimineață sau seară va fi o experiență specială și plină de bucurie.

Alege să transformi Crăciunul într-o poveste desprinsă din basme cu această cană fermecată. Pregătește o cafea sau un ceai, așează-te comod pe fotoliu cu această cană în mână și relaxează-te într-o călătorie în lumea magiei și a viselor.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Cadou de Crăciun pentru Fetițe
În stoc

Cadou de Crăciun pentru Fetițe

În lumea minunată a sărbătorilor de iarnă, pregătește o surpriză magică pentru fetițele speciale din viața ta. Cadoul nostru de Crăciun pentru Fetițe aduce în lumină bucuria și farmecul Crăciunului, îmbinând creativitatea artistică cu zâmbetele since..

100,00 Lei 130,00 Lei

Etichete: cana, craciun, gnom, portocale, personalizare-nume