Cana Crăiasa Zăpezii: O Poveste Încântătoare Modelată din Lut

Cana Crăiasa Zăpezii: O Poveste Încântătoare Modelată din Lut

  • Indisponibil | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Într-o lume plină de magie și frumusețe, Cana Crăiasa Zăpezii își găsește locul în inimile celor care iubesc sărbătorile și povestirile fermecătoare. Această cană aduce la viață povestea Crăiasa Zăpezii într-un mod cu totul special.

Privind-o, ochii tăi sunt întâmpinați de o domnișoară eleganta, îmbrăcată într-o rochie lungă și albă, cu nuanțe subtile de ivoire în partea de jos. În mâini ține cu grijă un buchet de flori în culori de zăpadă, auriu și ivoire, aducând un strop de primăvară în iarna sa. Căciulița asortată cu ținuta și tematica sărbătorilor completează tabloul, adăugând o notă de eleganță și farmec.

Dar ce face această cană 3D cu adevărat specială sunt detaliile. Fiecare linie, fiecare nuanță și fiecare zâmbet sunt realizate cu o atenție la detalii extraordinară. Zâmbetul domnișoarei este atât de realist încât ai senzația că îți zâmbește chiar ție, iar obrajii ei ușor roșii adaugă un strop de căldură și viață portretului.

Această cană nu este doar un recipient pentru băuturi calde; este o operă de artă în sine. Este un omagiu adus frumuseții iernii și a sărbătorilor, un mod de a aduce magia în fiecare dimineață și de a face fiecare înghițitură de ceai sau ciocolată caldă o experiență de neuitat.

Fie că o folosești pentru a savura cafeaua dimineața sau pentru a bea ceaiul într-o seară rece de iarnă, Cana Crăiasa Zăpezii va transforma fiecare moment într-o poveste. Așadar, dă-ți voie să fii transportat într-o lume de basm și frumusețe cu fiecare înghițitură. Această cană este mai mult decât un obiect de uz zilnic; este o experiență, o poveste, un colț de magie pe care îl poți ține în mână.

Ca bonus, fiecare cană 3D poate fi accesorizată cu o linguriță în același stil artistic. Iar pentru cei care doresc un strop în plus de personalizare, culoarea părului și a hainelor pot fi adaptate la alegere, transformând fiecare cană într-un produs unicat.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținere

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci. Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Cană 3D - Zâna cea bună
În stoc

Cană 3D - Zâna cea bună

Cană 3D - Zâna cea bunăFigurina 3D este realizată din lut polimeric și decorată manual cu detalii realiste. Această cană va adăuga o notă de farmec oricărei băuturi și este o idee minunată de cadou pentru oricine adoră poveștile cu zâne.Poate fi folo..

100,00 Lei

Etichete: cana, papusa-3d, Craciun