Cadou de Crăciun pentru Soție - Cană personalizată de Crăciun cu mesaj
Cadou de Crăciun pentru Soție - Cană personalizată de Crăciun cu mesaj

Cadou de Crăciun pentru Soție - Cană personalizată de Crăciun cu mesaj

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 140,00 Lei


Adaugă Personalizare

În această sărbătoare magică, ce poate exprima mai bine iubirea ta față de soția ta decât un cadou de Crăciun plin de semnificație și emoție? Cadoul nostru de Crăciun pentru Soție este mai mult decât un simplu obiect, este o dovadă vie de afecțiune și o modalitate de a transmite sentimentele tale cele mai profunde.

Cana noastră decorată cu grijă este un tribut adus iubirii autentice și a momentelor prețioase petrecute împreună. Gnomul cu care este decorată cana, realizat manual din lut polimeric, adaugă o notă de farmec și magie. Lângă el, ține un papirus pe care se află un mesaj motivational care transcede timpul: "Iubește, Mulțumește, Dăruiește, Iartă." Aceste cuvinte captivante îi vor reaminti soției tale de esența autentică a iubirii voastre și de puterea pe care o dețineți de a face fiecare zi specială.

Detaliile lucrate manual sunt cu adevărat extraordinare, fiecare aspect fiind prelucrat cu atenție pentru a adăuga o notă de autenticitate și unicitate cănii. De la palaria gnomului cu fulgi de zăpadă în relief până la nuanțele blânde de roz care aduc o notă de feminitate și tandrețe, fiecare detaliu spune o poveste a iubirii voastre.

Personalizează cana cu numele soției tale pentru a face acest cadou cu atât mai special și personal. Poți adăuga o linguriță în același stil pentru a completa această experiență, fiecare înghițitură transformându-se într-un moment de conexiune și intimitate.

Alege să împărtășești o bucurie sinceră în această sărbătoare, oferindu-i soției tale o amintire plină de semnificație și emoție. Fiecare înghițitură din această cană va fi însoțită de gândurile tale și de afecțiunea pe care i-o porți, creând astfel un Crăciun memorabil și plin de dragoste.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~330 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Cadou de Crăciun pentru educatoare| învățătoare | profesoară
În stoc

Cadou de Crăciun pentru educatoare| învățătoare | profesoară

Învățătorii, profesorii, diriginții noștri sunt cei care au o amprentă importantă în formarea noastră nu numai ca profesioniști ci și ca oameni. După părinți și bunici, ei au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți..

110,00 Lei

Etichete: cana, craciun, gnomi, cadou craciun pentru sotie, mesaj-inspirational