Cadou de Crăciun pentru Bărbați - Cană personalizată cu motive de Crăciun

▶ Video

Cadou de Crăciun pentru Bărbați - Cană personalizată cu motive de Crăciun

Cadou de Crăciun pentru Bărbați - Cană personalizată cu motive de Crăciun

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 130,00 Lei


Adaugă Personalizare

În căutarea cadoului perfect pentru bărbatul din viața ta? Eureka, l-ai găsit! Cadoul nostru de Crăciun pentru Bărbați este o îmbinare subtilă între farmecul sărbătorilor și stilul autentic. Cu o cană decorată cu grijă și cu atenția la detalii, aducem în această sărbătoare o notă de bucurie și caldă apreciere.

Cană noastră, lucrată special pentru domni, este un veritabil spectacol vizual. Gnomul, atent modelat și realizat manual din lut polimeric, adaugă un strop de magie și umor. Cu o pălărie decorată cu fulgi de zăpadă în relief, gnomul emană farmecul tradițional al sărbătorilor de iarnă. Cana în nuanțe de albastru adaugă o notă de mister și rafinament, fiind potrivită pentru orice bărbat cu gust.

Atenția la detalii este impresionantă, fiecare aspect fiind prelucrat cu grijă pentru a adăuga o notă de autenticitate și unicitate cănii. Personalizează cana cu numele soțului sau iubitului tău pentru a-i transmite că acest cadou este special și creat special pentru el.

Cana poate fi completată cu o linguriță în același stil, pentru a transforma fiecare înghițitură într-o experiență plină de farmec. Fiecare ceașcă de cafea, ceai sau ciocolată caldă va fi însoțită de emoția și căldura sentimentelor tale.

Toate elementele sunt lucrate manual, cana poate fi accesorizată cu o linguriță și personalizată cu numele soțului/iubitului.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: cana, craciun, gnomi, cadou de craciun pentru barbati, personalizare-nume