Cadou de Crăciun pentru Iubită | Cănă personalizată cu mesaj și nume
Cadou de Crăciun pentru Iubită | Cănă personalizată cu mesaj și nume
Cadou de Crăciun pentru Iubită | Cănă personalizată cu mesaj și nume

Cadou de Crăciun pentru Iubită | Cănă personalizată cu mesaj și nume

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

În miezul iernii, atunci când magia Crăciunului umple aerul cu bucurie, alege să oferi iubitei tale un cadou care să exprime toate sentimentele tale profunde. Cadoul nostru de Crăciun pentru Iubită este o declarație de dragoste și afecțiune, îmbrăcată într-o cană cu motive festive.

Această cană este mai mult decât un simplu obiect. Ea înfățișează un gnom cu o misiune nobilă - să împărtășească un mesaj motivational plin de înțelepciune: "Iubește, Mulțumește, Dăruiește, Iartă." Fiecare cuvânt este ca un mesaj de dragoste transmis direct de la inima ta către a ei. Culorile pastelate în nuanțe de somon și alb creează o atmosferă plină de tandrețe și rafinament.

Gnomul, cu pălăria sa adorabilă și fulgii de nea în relief, este un simbol al iubirii și dăruirii. În mână, gnomul ține un papirus care nu doar încurajează, ci îndeamnă și spre gesturi nobile și pure. Acest mic omuleț este un mesager al dragostei tale, aducând bucurie și sens în fiecare zi.

Un aranjament floral festiv adaugă o notă de proaspătă în sărbătoarea Crăciunului. Culorile tradiționale - alb, roșu și verde - întregesc acest tablou, subliniind simbolurile caracteristice ale acestui sezon magic. Elementele lucrate manual din lut polimeric adaugă autenticitate și valoare fiecărui detaliu.

Personalizează cana cu numele iubitei pentru a adăuga un strop de intimitate și unicitate. Fiecare cană de ciocolată caldă va fi însoțită de amintirea ta și de mesajul motivațional, creând o legătură specială și profundă.

Alege să transmiți dragostea și afecțiunea ta printr-un dar care atinge sufletul. Acest cadou va fi o mărturie a iubirii tale, aducând căldura și farmecul Crăciunului în viața ei.

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. Poate fi personalizată cu numele persoanei dragi.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Produse asemănătoare

Cadou pentru Nasa
În stoc

Cadou pentru Nasa

Dacă relația ta cu nasii este una deosebită, încărcată cu afecțiune, încredere și sprijin reciproc, atunci nasa merita un cadou pe măsură. Ideea noastră, o cană cu un mesaj dedicat, care devine nu doar un simplu dar, ci și o modalitate minunată de a ..

140,00 Lei

Etichete: cana, cadou de craciun pentru iubita, Craciun, gnom, mesaj-inspirational