Cadou de Crăciun pentru Iubit | Cănă personalizată cu mesaj și nume
Cadou de Crăciun pentru Iubit | Cănă personalizată cu mesaj și nume

Cadou de Crăciun pentru Iubit | Cănă personalizată cu mesaj și nume

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 140,00 Lei


Adaugă Personalizare

În această perioadă plină de bucurie și căldură, exprimă-ți iubirea față de persoana ta specială cu un cadou de Crăciun cu adevărat memorabil. Această cană decorată este mai mult decât un obiect, este o declarație sinceră de afecțiune și inspirație pentru sufletul iubitului tău.

Cana pentru iubitul tău este o operă de artă în fiecare detaliu. Gnomul care îmbrățișează cana cu o expresie plină de afecțiune și încredere adaugă o notă de magie și farmec. În mâinile lui ține un papirus cu un mesaj profund: "Iubește, Mulțumește, Dăruiește, Iartă". Aceste cuvinte captivante îl vor inspira pe iubitul tău să trăiască fiecare zi cu pasiune, să aprecieze fiecare moment și să îmbrățișeze cu sufletul deschis frumusețea vieții.

Atenția la detalii este remarcabilă, fiecare element lucrat manual din lut polimeric adăugând textură și autenticitate cănii. Pălăria gnomului este decorată cu fulgi de zăpadă în relief, adăugând o notă de delicatețe și rafinament. Cana poate fi personalizată cu numele iubitului tău, transformând-o într-o comoară cu semnificație specială.

Cana poate fi completată cu o linguriță în același stil, creând astfel o experiență completă și coerentă. Fiecare înghițitură devine un moment de intimitate și de conectare, subliniind legătura voastră puternică și iubirea profundă.

Alege să împărtășești un moment special cu iubitul tău, oferindu-i nu doar un cadou, ci o amintire plină de semnificație și emoție. Fiecare înghițitură din această cană va fi însoțită de gândurile și de afecțiunea voastră, creând astfel un Crăciun memorabil și plin de iubire.

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. Poate fi personalizată cu numele persoanei dragi.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: cana, cadou de craciun pentru iubit, Craciun, gnom, mesaj-inspirational