Cadou de Crăciun pentru Soț - Cană personalizată de Crăciun
Cadou de Crăciun pentru Soț - Cană personalizată de Crăciun

Cadou de Crăciun pentru Soț - Cană personalizată de Crăciun

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Dacă ești în căutarea acelui cadou perfect de Crăciun pentru el - fie că este vorba despre soțul sau iubitul tău - "Cana Personalizată cu Tematica Crăciunului" este alegerea ideală. Creată special pentru doamnele care vor să ofere un cadou original, handmade și plin de semnificație, această cană reprezintă mult mai mult decât un simplu recipient.

Gnomul cu Căciula Mistică

Cana este măiestrit decorată cu un gnom îndrăzneț, a cărui căciulă misterioasă îi acoperă complet fața. Această căciulă, patinată într-un roșu cald, este bogat accesorizată cu decorațiuni tradiționale de Crăciun și buchețele de bumbac, evocând farmecul și magia sărbătorilor.

Detalii Încântătoare

Pe lângă gnom, scenariul de pe cană este completat de un sac de cadouri, parcă furat direct de la Moș Crăciun, și o portocală pe jumătate descojită, reamintindu-ne de tradițiile clasice de Crăciun. Aceste detalii aduc un strop de nostalgie și o amintire caldă din copilărie.

Calitate și Unicitate

Toate elementele sunt lucrate manual din lut polimeric cu o atenție la detalii impresionantă. Nu vei găsi două căni identice, ceea ce face din această cană un cadou unic și irepetabil.

Accesorii Tematice

Pentru a completa experiența, cana poate fi accesorizată cu o linguriță lucrată în aceeași temă, transformând momentele de relaxare într-o călătorie în lumea sărbătorilor.

Fiecare bărbat merită un cadou special de Crăciun. Surprinde-l pe cel drag cu această cană personalizată, plină de detalii încântătoare și povești sărbătorești. Este cadoul perfect pentru a-i aduce zâmbetul pe buze și a-l face să se simtă apreciat și iubit. Comandă acum "Cana Personalizată cu Tematica Crăciunului" și asigură-te că soțul sau iubitul tău va avea parte de un Crăciun cu adevărat special!

~330 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă

Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, craciun, gnom, cadou craciun pentru el