Cadou de Crăciun pentru doamna învățătoare - HMSofia

Cadou de Crăciun pentru doamna învățătoare - HMSofia

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Pentru acea doamnă învățătoare specială care călăuzește pașii micuților într-o lume a cunoașterii și a descoperirii, avem un cadou cu adevărat deosebit. O cană de Crăciun, o operă de artă în care se îmbină farmecul sărbătorilor cu aprecierea pentru munca și dedicarea sa.

Pe această cană elegantă, un gnom blând și înțelept ține în mână o carte - simbolul învățării și al cunoașterii. Gnomul este meticulos lucrat în nuanțe tematice de verde și alb alb, subliniind atmosfera magică a Crăciunului. Scena aleasă subliniază valorile învățate la școală și contribuția doamnelor învățătoare în dezvoltarea copiilor.

Detaliile rafinate sunt o marcă a acestei căni unice. Căciulița gnomului este ca una croșetată și decorată cu fulgi de nea în relief, iar cartea din mâna sa strălucește cu o patină aurie, simbolizând aurul cunoașterii pe care îl oferă micilor săi elevi.

Fiecare cană este o capodoperă, cu elemente lucrate manual din lut polimeric. Calitatea și atenția la detalii sunt extraordinare, garantând că acest cadou va rămâne o amintire de neuitat pentru doamna învățătoare.

Poți să personalizezi cana cu numele ei pentru a o face cu adevărat specială. În plus, poți adăuga o linguriță asortată pentru a completa acest cadou minunat.

Alege această cană de Crăciun ca un mod frumos de a spune "Mulțumesc" pentru călăuzirea și inspirația oferite de doamna învățătoare în fiecare zi.

Dacă trebuie să urcați pe cineva pe un piedestal, atunci aceștia sunt profesorii. Ei sunt eroii societății noastre. – Guy Kawasaki

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~330 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, Craciun, cadou doamna învățătoare, gnom