Cadou de Crăciun pentru doamna educatoare - HMSofia
Cadou de Crăciun pentru doamna educatoare - HMSofia

Cadou de Crăciun pentru doamna educatoare - HMSofia

  • Disponibilitate: La comandă
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Pentru acea doamnă educatoare specială care călăuzește pașii micuților într-o lume a cunoașterii și a descoperirii, avem un cadou cu adevărat deosebit. O cană de Crăciun pentru doamna educatoare, o operă de artă în care se îmbină farmecul sărbătorilor cu aprecierea pentru munca și dedicarea sa.

Pe această cană elegantă, un gnom blând și înțelept ține în mână o carte - simbolul învățării și al cunoașterii. Gnomul este meticulos lucrat în nuanțe tematice de verde și alb alb, subliniind atmosfera magică a Crăciunului. Mesajul motivațional "Mulțumește, Dăruiește, Ascultă" subliniază valorile învățate la grădiniță și contribuția doamnelor educatoare în dezvoltarea copiilor.

Detaliile rafinate sunt o marcă a acestei căni unice. Pălăria gnomului este decorată cu fulgi de nea în relief, iar cartea din mâna sa strălucește cu o patină aurie, simbolizând aurul cunoașterii pe care îl oferă micilor săi elevi.

Fiecare cană este o capodoperă, cu elemente lucrate manual din lut polimeric. Calitatea și atenția la detalii sunt extraordinare, garantând că acest cadou va rămâne o amintire de neuitat pentru doamna educatoare.

Poți să personalizezi cana cu numele ei pentru a o face cu adevărat specială. În plus, poți adăuga o linguriță asortată pentru a completa acest cadou minunat.

Alege această cană de Crăciun ca un mod frumos de a spune "Mulțumesc" pentru călăuzirea și inspirația oferite de doamna educatoare în fiecare zi.

Dacă trebuie să urcați pe cineva pe un piedestal, atunci aceștia sunt profesorii. Ei sunt eroii societății noastre. – Guy Kawasaki

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~330 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Cadouri de Crăciun pentru educatoare
Disponibil la comandă

Cadouri de Crăciun pentru educatoare

Cadouri de Crăciun pentru educatoare, învățătoare sau profesoare: Ramă foto personalizată 13x18 decorată cu flori magice de Crăciun, linguriță cu motive de Crăciun. Acest set este o idee inedită de cadou pentru doamnele care au cel mai mare rol în ed..

180,00 Lei

Gnom Crăciun - cadou handmade
Disponibil la comandă

Gnom Crăciun - cadou handmade

Gnom Crăciun - un cadou handmade deosebit. Gnomul botezat Fulg de Nea este lucrat manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova.Video produse similare: Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea Craiova |..

130,00 Lei

Gnom Crăciun - cadou lucrat manual
Disponibil la comandă

Gnom Crăciun - cadou lucrat manual

Gnom Crăciun - idee de cadou lucrat manual. Gnomii sunt lucrați manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova.Video gnomi asemănători (pe acesta nu am apucat să îl filmez): Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Un..

130,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom în culori de gheață
Disponibil la comandă

Cană de Crăciun - Gnom în culori de gheață

Cană de Crăciun cu un Gnom foarte simpatic - un cadou handmade deosebit. Gnomul este lucrat manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova.Video produse similare: Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea..

135,00 Lei

Cană - Gnomul de Smarald
Disponibil la comandă

Cană - Gnomul de Smarald

Gnomi de Crăciun - Căni personalizată cu numele persoanei dragi sau cu un mesaj scurt.Video produse similare: Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea Craiova | hmsofia.ro - YouTubeCuriozități despre gnomiG..

150,00 Lei

Cadou de Crăciun pentru doamna învățătoare
Disponibil la comandă

Cadou de Crăciun pentru doamna învățătoare

Pentru acea doamnă învățătoare specială care călăuzește pașii micuților într-o lume a cunoașterii și a descoperirii, avem un cadou cu adevărat deosebit. O cană de Crăciun, o operă de artă în care se îmbină farmecul sărbătorilor cu aprecierea pentru m..

150,00 Lei

Etichete: cana, Craciun, cadou doamna educatoare, gnom, mesaj-inspirational