Cadou Magic de Crăciun: cană personalizată ursuleț
Cadou Magic de Crăciun: cană personalizată ursuleț
Cadou Magic de Crăciun: cană personalizată ursuleț

Cadou Magic de Crăciun: cană personalizată ursuleț

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 135,00 Lei


Adaugă Personalizare

Bucură-te de magia sărbătorilor cu această cană de Crăciun ce capturează spiritul festiv într-un mod absolut adorabil. Dintr-o simplă cană de ceramică am creat o operă de artă îmbinând cu măiestrie elementele handmade din lut polimeric pentru a aduce la viața o poveste unică.

În centrul atenției: un ursuleț fermecător care stă tolănit peste o portocală privind cu ochii jucăuși la fulgii care cad din cer. Ursulețul are o căciulița de culoare roșie care este împodobită cu fulgi de nea pictați cu atenție.

Și pentru a completa imaginea, o ghirlandă de brad elegantă, împodobită cu delicate flori de Crăciun, înconjoară cana. Acest element adaugă un touch sofisticat și reamintește de bucuria sărbătorilor petrecute în căldura casei tale.

Această cană de Crăciun personalizată nu este doar o simplă cană, ci o comoară plină de semnificație. Fiecare detaliu, de la ursuleț la fulgii de zăpadă și ghirlanda de brad, alcătuiesc o poveste de Crăciun.

Adaugă un strop de farmec și bucurie în fiecare dimineață sau seară cu această cană unică, și transformă momentele tale în  în amintiri de neuitat.

Cana vine gata de oferit cadou cu o punguță foarte drăguță cu tematica Crăciunului.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, Craciun, ursulet, portocala