Cana Craciun - Magie in culori
Cana Craciun - Magie in culori

Cana Craciun - Magie in culori

  • Disponibilitate: La comandă
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Bucură-te de sărbătoarea Crăciunului și savurează o băutură caldă din această cana magică. Această cana adorabilă îți va aduce în fiecare dimineață un zâmbet și o doză de bucurie într-o scenă fermecătoare.

Pe cana "Magie in culori" vei descoperi doi oameni de zăpadă, o fetiță și un băiețel, care se distrează la maxim cu sania într-un peisaj feeric de iarnă. Fetița este îmbrăcată în roz, cu un fular și o căciulă asortată, în timp ce băiețelul strălucește în albastru. Sania lor este de culoare roșie, cu inserții aurii, ca sărbătorile de iarnă, și amintește de cea a lui Moș Crăciun.

Această cană nu este doar un recipient pentru băuturile tale preferate, este o operă de artă. Fiecare detaliu al acestei scene magice este creat manual din lut polimeric, cu o atenție deosebită la detalii. Fiecare expresie a oamenilor de zăpadă, fiecare detaliu al saniei și al peisajului ne aduce aminte de superbele zile de iarnă când eram copii și petreceam întreagă zi la săniuș.

Pentru a face acest cadou și mai special, poți să-l personalizezi cu o linguriță cu aceeași tematică.

Bucură-te de magia sărbătorilor în fiecare dimineață și adaugă cana "Magie in culori" la colecția ta de Crăciun. Un cadou perfect pentru tine sau pentru cei dragi, pentru o atmosferă magică de Crăciun.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Cană cu Moș Crăciun și sacul de cadouri
Disponibil la comandă

Cană cu Moș Crăciun și sacul de cadouri

Cană personalizată cu Moș Crăciun care duce în spate tolba plină de cadouri. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare?Toate elementele sunt lucrate manual: Moș Crăciun, floarea Crăciunului, sacul cu cadouri. Cana poate fi p..

140,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom cu clopoței de zăpadă
Disponibil la comandă

Cană de Crăciun - Gnom cu clopoței de zăpadă

Îmbrățișează magia sezonului cu cana noastră de Crăciun ce aduce în prim-plan un tablou desprins parcă dintr-o poveste de iarnă. Această cană unică, decorată cu măiestrie, îmbină cu eleganță elementele handmade din lut polimeric pentru a crea o piesă..

135,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom în culori de gheață
Disponibil la comandă

Cană de Crăciun - Gnom în culori de gheață

Cană de Crăciun cu un Gnom foarte simpatic - un cadou handmade deosebit. Gnomul este lucrat manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova.Video produse similare: Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea..

135,00 Lei

Cană de Crăciun - Merry, soția Moșului
Disponibil la comandă

Cană de Crăciun - Merry, soția Moșului

În timpul sărbătorilor de iarnă, răsfață-ți persoana dragă cu un cadou ce emană atmosfera magică a Crăciunului. Cana noastră de Crăciun "Merry Christmas" îi va aduce cu sine o părticică din farmecul acestui sezon special, într-o formă cu totul unică ..

90,00 Lei 120,00 Lei

Cană cu Moș Crăciun cel darnic
Disponibil la comandă

Cană cu Moș Crăciun cel darnic

Cană cu Moș Crăciun care duce în spate tolba plină de cadouri. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare?Toate elementele sunt lucrate manual: Moș Crăciun, floarea Crăciunului, sacul cu cadouri. Cana poate fi comandată cu o ..

150,00 Lei

Cană cu Moș Crăciun cu sacul plin de cadouri
Disponibil la comandă

Cană cu Moș Crăciun cu sacul plin de cadouri

Cană personalizată cu Moș Crăciun care duce în spate un sac plin de cadouri. Moșul ne spune: Ho ho ho, dragilor, sunteți pregătiți de sărbătoare?Toate elementele sunt lucrate manual: Moș Crăciun, floarea Crăciunului, sacul cu cadouri, portocala ușor ..

160,00 Lei

Etichete: cana, Craciun, om zapada