Cadou handmade de Crăciun
Cadou handmade de Crăciun

Cadou handmade de Crăciun

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 130,00 Lei


Adaugă Personalizare

În această sărbătoare a miracolelor, dăruiește celor dragi un cadou de Crăciun care să le aducă bucurie și magie în inimi. Cadoul handmade de Crăciun este o călătorie într-un univers de vis, îmbinând îndrăgitele personaje cu rafinamentul artistic și atenția la detalii.

Cana noastră specială este o operă de artă. Cu un ursuleț adorabil, reinterpretare a faimosului urs Paddington, în prim-plan, este imposibil să nu fii cucerit de farmecul său. Îmbrăcat într-un palton călduros, cu un fular vesel la gât și o căciulă fermecătoare pe cap, acest ursuleț aduce cu el spiritul iernii și al sărbătorilor. În brațele lui, ține cu grijă un bulgăre de zăpadă, simbol al jocului și al veseliei în timpul iernii.

Culorile hainelor – roșu, verde și alb – adaugă o notă de veselie și entuziasm, reflectând perfect atmosfera festivă a Crăciunului. Cana este decorată cu elemente lucrate manual din lut polimeric, unde atenția la detalii este pur și simplu remarcabilă. De la expresiile delicate ale feței ursulețului până la texturile și nuanțele hainelor sale, fiecare aspect este creat cu grijă pentru a aduce zâmbetul pe chipul fiecărui copil.

Personalizează cana cu numele persoanei dragi ție pentru a face această experiență cu atât mai personală și memorabilă. Poți adăuga o linguriță în același stil pentru a completa această călătorie într-o lume de vis.

Alege să aduci zâmbete și bucurie în inimile copiilor tăi, oferindu-le o cană de Crăciun care să-i transporte într-o poveste plină de farmec și veselie. Fiecare moment va fi însoțit de gândurile tale bune și de emoțiile pure ale copilăriei, creând astfel un Crăciun memorabil și plin de fericire.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Cadou de Crăciun pentru Fetițe
În stoc

Cadou de Crăciun pentru Fetițe

În lumea minunată a sărbătorilor de iarnă, pregătește o surpriză magică pentru fetițele speciale din viața ta. Cadoul nostru de Crăciun pentru Fetițe aduce în lumină bucuria și farmecul Crăciunului, îmbinând creativitatea artistică cu zâmbetele since..

100,00 Lei 130,00 Lei

Etichete: cana, craciun, ursulet, cadou handmade de craciun, personalizare-nume