Idee Cadou de Crăciun Pentru Profesori - Magia cărților
Idee Cadou de Crăciun Pentru Profesori - Magia cărților

Idee Cadou de Crăciun Pentru Profesori - Magia cărților

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 140,00 Lei


Adaugă Personalizare

În călătoria anuală a sărbătorilor, când zăpada începe să danseze pe străzi și luminile își aprind splendoarea, mulți dintre noi se gândesc la cei care ne-au format și ne-au oferit cunoașterea cu generozitate. Ei sunt cei care ne-au îndrumat pașii în lumea literelor, numerelor și ideilor. Ei sunt profesorii noștri.

Și cum să ne arătăm recunoștința pentru dascălii care ne-au modelat gândirea, dacă nu printr-un cadou care îmbină arta cu simbolismul? Prezentăm cana "Magia cărților" - un omagiu adus educatorilor care ne-au influențat viața.

Centrul acestei opere artizanale este un gnom, personalizat în înfățișarea unui profesor distins, îmbrăcat în veșminte festive de Crăciun. Gnomul, cu barba lui lungă și căruntă, semn iconic al înțelepciunii și al experienței, ține în brațe o carte groasă cu coperți aurii. Acesta nu este doar un obiect, ci o reprezentare a pasiunii pentru cunoaștere și a dorinței de a o împărtăși. Pomul de pe căciula gnomului, simbolizând bogăția de cunoaștere pe care acesta o are, adaugă un plus de farmec designului.

Fiecare detaliu, de la patina aurie a veșmintelor gnomului până la aranjamentul floral atent lucrat, scoate în evidență măiestria cu care această cană a fost concepută. Elementele sunt sculptate cu măestrie din lut polimeric și pictate cu o precizie remarcabilă, oferind scenei un real simț al autenticității. Și pentru cei care caută ceva în plus, cana poate fi completată de o linguriță tematică, lucrată cu aceeași dedicație și același simț estetic.

Dar mai presus de frumusețea fizică, această cană este un mesaj. Un mesaj care spune că valorizăm și apreciem profesorii pentru tot ceea ce fac pentru societatea noastră. Pentru orele nenumărate petrecute pregătind lecții, pentru răbdarea și dedicarea lor și pentru abilitatea lor de a aprinde flacăra pasiunii pentru învățare în inimile studenților.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou unic și plin de sens pentru un dascăl drag, cana "Magia cărților" este alegerea perfectă. Este un mod delicat de a spune "Mulțumesc" celor care au avut un impact profund asupra vieților noastre, oferindu-le în schimb o piesă de artizanat care să le încălzească zilele de iarnă și inimile.

Dacă trebuie să urcați pe cineva pe un piedestal, atunci aceștia sunt profesorii. Ei sunt eroii societății noastre. – Guy Kawasaki

Volum cană

~330 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: cana, Craciun, profesor, educatoare, gnom, personalizare-nume