Idee Cadou 8 Martie Educatoare - Cană cu mesaj
Idee Cadou 8 Martie Educatoare - Cană cu mesaj
Idee Cadou 8 Martie Educatoare - Cană cu mesaj
Idee Cadou 8 Martie Educatoare - Cană cu mesaj

Idee Cadou 8 Martie Educatoare - Cană cu mesaj

  • Indisponibil | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 140,00 Lei

În fiecare clipă a vieții noastre, educatoarele rămân acele ființe speciale care modelează și influențează în mod durabil destinele micilor noștri exploratori. Rolul lor transcende simpla predare și devine o călătorie plină de devotament, în care sunt implicate emoțional și intelectual în creșterea și dezvoltarea copiilor noștri. Astfel, cana personalizată "O educatoare minunată este greu de găsit, dificil de părăsit și imposibil de uitat!" devine nu doar un cadou, ci o expresie autentică a recunoștinței noastre profunde pentru rolul acestora în educarea copiilor noștri.

În grădiniță, educatoarele devin arhitecte ale cunoașterii și înțelegerii, ghidându-i pe cei mici prin primele etape ale vieții lor academice. Cu o pasiune pentru învățare și o inimă deschisă pentru a oferi îndrumare, educatoarele contribuie la formarea caracterului și a personalității fiecărui copil. Ele devin prietene, mentori și modele, lăsând o amprentă imposibil de șters în memoria fiecărui mic elev.

Această cană personalizată nu este doar o simplă creație artistică; este un tribut adus rolului crucial al educatoarelor în dezvoltarea copiilor noștri. Prin mesajul plin de afecțiune și decorul meticulos creat, această cană devine un simbol al prețuirii și aprecierii pentru eforturile lor inepuizabile.

Cu fiecare floare delicată și fiecare buburuză zglobie realizată manual, cana reflectă nu doar frumusețea, ci și vitalitatea și bucuria pe care educatoarele le aduc în lumea copiilor. Fiecare detaliu este o oglindă a pasiunii și dedicării cu care educatoarele își desfășoară activitatea, construind nu doar fundații educaționale solide, ci și relații pline de căldură și încredere.

Și acum, puteți adăuga o notă personală la această minunată creație! Optați pentru opțiunea de personalizare cu un mesaj propriu pentru a face ca acest cadou să fie cu adevărat unic și special.

Aducând împreună frumusețea estetică și semnificația emoțională, această cană personalizată pentru educatoare va rămâne o amintire de neuitat a momentelor frumoase petrecute în grădiniță. Este nu doar un cadou, ci o declarație de apreciere pentru educația și iubirea oferite.

Astfel, cana "O educatoare minunată este greu de găsit, dificil de părăsit și imposibil de uitat!" nu este doar un cadou pentru 8 Martie; este un tribut adus celor care construiesc bazele unor vieți împlinite. Comandați acum și oferiți un cadou care să spună povestea aprecierii și respectului față de educatoarele ce fac diferența în lumea micilor noștri exploratori!

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice. Majoritatea cănilor sunt lucrate la comandă, iar modelul de cană nu se găsește pentru o perioada îndelungată în magazinele de profil.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Produse asemănătoare

Cadou pentru dascăli: educatoare| învățătoare | profesoară
În stoc

Cadou pentru dascăli: educatoare| învățătoare | profesoară

Învățătorii, profesorii, diriginții noștri sunt cei care au o amprentă importantă în formarea noastră nu numai ca profesioniști ci și ca oameni. După părinți și bunici, ei au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți..

140,00 Lei

Etichete: cana, 8 martie, cana personalizata, personalizare-nume, educatoare