Cană de Crăciun - Gnomul înțelept
Cană de Crăciun - Gnomul înțelept
Cană de Crăciun - Gnomul înțelept

Cană de Crăciun - Gnomul înțelept

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Îmbrățișează magia sezonului cu cana noastră de Crăciun ce aduce în prim-plan un tablou desprins parcă dintr-o poveste de iarnă. Această cană unică, decorată cu măiestrie, îmbină cu eleganță elementele handmade din lut polimeric pentru a crea o piesă cu adevărat specială.

Cu un aer plin de mister și bucurie, gnomul ține în brațe clopoței de zăpadă lucrați cu aceeași iscusință, un mic simbol al dulceții sărbătorilor și al darurilor ce ne umplu inimile.

Realizată cu pasiune și măiestrie, această cană de Crăciun devine o mărturie a frumuseții ce poate fi atinsă prin mâini dibace și imaginație creativă. Fiecare element, de la gnomul vesel și acadeaua lui la buchetul de flori rafinate, este o declarație de iubire față de sezonul sărbătorilor.

Savurează momentele de liniște și contemplare în timp ce ții în mână această operă de artă. 

Video

Gnomul este o creatură mitică caracterizată de statura sa mică și viața subterană. După spusele celor care au trăit în antichitate, gnomii sunt cele mai importante ființe care întrupează caracteristicile elementului pământ. Stiați că razele soarelui îi transformă în piatră?

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Produse asemănătoare

Cană handmade de Crăciun
În stoc

Cană handmade de Crăciun

În această sărbătoare a miracolelor, dăruiește celor dragi un cadou de Crăciun care să le aducă bucurie și magie în inimi. Ideea noastră de cadou handmade de Crăciun este o călătorie într-un univers de vis, îmbinând îndrăgitele personaje cu rafinamen..

100,00 Lei 125,00 Lei

Etichete: cana, Craciun, gnomi, mesaj-inspirational, personaje-simpatice