Cana 3D  - Uniforma pentru doamna Doctor
Cana 3D  - Uniforma pentru doamna Doctor
Cana 3D  - Uniforma pentru doamna Doctor

Cana 3D - Uniforma pentru doamna Doctor

  • Ultimul produs în stoc | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 135,00 Lei


Adaugă Personalizare

Cana 3D - Uniforma pentru Doamna Doctor: Un Cadou Unic și Personalizat

Căutați cadoul perfect pentru doamna doctor? "Cana 3D - Uniforma pentru doamna Doctor" - un produs care îmbină eleganța, personalizarea și detalii uluitoare pentru a crea un cadou cu adevărat special.

Personalizare Unică

Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți cadou-ul perfect. Puteți personaliza această cană cu numele doamnei doctor pentru care este destinată. Imaginați-vă bucuria și emoția pe care o va simți când va vedea numele său scris cu grijă pe această cană, făcând-o cu adevărat specială și personală.

Detalii Uimitoare

Fiecare cană este o mică operă de artă. Cu atenție la detalii remarcabile, aceasta este decorată cu o uniformă medicală albă, iluminată de accente pastelate de roz și mov. Un stetoscop care înconjoară gâtul, un termometru în buzunar și o folie de pastile aduc realism și autenticitate la acest design. Nu puteți să nu admirați cusăturile realiste de pe uniformă și florile care par să fi fost rupte direct din grădină. Culoarea uniformei poate fi personalizată pentru a se potrivi gusturilor doamnei doctor.

O Personalizare Extinsă

Dorim să vă oferim posibilitatea de a adăuga și mai multă unicitate acestei căni. Puteți alege să adăugați floricele, pastiluțe, seringi sau orice alt element decorativ pe care îl doriți. Noi suntem aici pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate și pentru a face ca această cană să fie cu adevărat aparte.

Artă Manuală în Lut Polimeric

Toate aceste elemente sunt realizate manual din lut polimeric de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii este una extraordinară, ceea ce face ca această cană să fie nu doar un obiect de uz cotidian, ci o veritabilă piesă de colecție. Fiecare cusătură pare reală, iar florile aduc cu adevărat natura în mâinile dumneavoastră.

Accesorizată cu Stil

Pentru a completa experiența, puteți adăuga o linguriță asortată în același stil. Aceasta nu este doar un accesoriu, ci și o modalitate perfectă de a vă bucura de fiecare înghițitură într-un mod cu totul special.

Încheiem cu gândul că această cană "Cana 3D - Uniforma pentru doamna Doctor" este mai mult decât un simplu cadou; este o mărturie de recunoștință și admiratie pentru angajamentul și devotamentul doamnei doctor din viața dumneavoastră. Nu lăsați ocazia să vă scape! Comandați astăzi și transformați un gest mic într-o amintire de o viață.

Dacă aveți întrebări sau mentiuni speciale, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să creați un cadou memorabil și unic pentru doamna doctor care la un moment dat a fost de mare ajutor pentru dumneavoastră.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținere

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci. Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Vrei sa vezi mai multe modele?

Acceseaza intreaga noastra colectie de cani 3D personalizate chiar aici.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: cana, doamna doctor, uniforma