Cana personalizata pentru asistenta

Cana personalizata pentru asistenta

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 120,00 Lei


Adaugă Personalizare

Te-ai gândit vreodată la un cadou care să fie cu adevărat unic și să aducă un zâmbet pe chipul asistentei tale medicale preferate? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit! "Cana personalizată pentru asistenta" - un cadou care este la fel de excelent și original pe cât ești tu de inventiv în alegerea cadourilor.

Personalizare Unică

Pentru a face această cană cu adevărat specială, vă oferim posibilitatea de a o personaliza cu numele asistentei medicale pentru care este destinată. Imaginați-vă bucuria și aprecierea pe care o va simți atunci când va vedea numele ei scris cu grijă pe cană. O mărturie personală a recunoștinței pentru angajamentul său neobosit în menținerea sănătății și bunăstării pacienților.

Detalii Uimitoare

Fiecare cană este o operă de artă în sine. Designul cu atenție la detalii este remarcabil, cu cusături realiste recreând uniforma de asistent medical, completată de un stetoscop și de foarfecele atent plasați în buzunar. Nu puteți să nu observați folia de pastile și toate acele mici detalii care fac diferența. Culoarea uniformei poate fi personalizată în funcție de preferințele dumneavoastră, pentru a se potrivi stilului și personalității asistentei.

O Personalizare Extinsă

Dorim să vă oferim posibilitatea de a adăuga și mai multă unicitate acestei căni. Puteți alege să adăugați floricele, pastile, seringi sau orice alt element decorativ pe care îl doriți. Noi suntem aici pentru a transforma viziunea dvs. în realitate și pentru a face ca această cană să fie cu adevărat aparte.

Materiale de Calitate Superioară

Fiecare cană este confecționată manual din lut polimeric de cea mai înaltă calitate. Aceasta nu este doar o cană, ci o operă de artă în sine, realizată cu grijă și pasiune pentru detalii. Rezistența și durabilitatea canei garantează că va dura ani de zile și va aduce amintiri plăcute în fiecare zi.

Accesorizată cu Stil

Pentru a completa experiența, puteți adăuga o linguriță asortată în același stil. Este o modalitate perfectă de a face această cană și mai practică și de a sublinia atenția noastră la detalii.

Această cană personalizată pentru asistente este mai mult decât un simplu cadou; este o dovadă de recunoaștere a eforturilor și devotamentului asistentei medicale din viața dvs. Un cadou cu o poveste, o amintire și o notă personală care nu se va uita niciodată.

În cazul în care aveți orice întrebări sau solicitații speciale, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să creați cea mai minunată experiență de cadou posibilă pentru asistenta dvs. iubită.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținere

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci. Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, asistent