Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu flori de crin

▶ Video

Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu flori de crin

Set cană și linguriță personalizate - coșulet cu flori de crin

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 160,00 Lei

Set cană și linguriță personalizate - coșuleț cu bujori

Cană și linguriță personalizate cu decorațiune 3D, un superb coșulet cu flori de crin. Această set poate fi un cadou deosebit pentru doamna educatoare, învățătoare sau profesoară și poate fi dăruită de 8 martie sau cu orice altă ocazie.

Cana noastră cu decorațiuni realizate manual din lut polimeric este cu adevărat specială, cu un design deosebit și un cosuleț fermecător cu flori de crin. Te poți bucura de o experiență unică de servire a cafelei sau ceaiului preferat, într-o atmosferă elegantă și sofisticată. Încearcă această bijuterie handmade și lasă-te purtată într-un univers al armoniei și al rafinamentului!

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Volum cană

~300 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice. Majoritatea cănilor sunt lucrate la comandă, iar modelul de cană nu se găsește pentru o perioada îndelungată în magazinele de profil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, 8 martie, cana personalizata, crini