Cană personalizată - coșulet cu hortensii
Cană personalizată - coșulet cu hortensii

Cană personalizată - coșulet cu hortensii

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 135,00 Lei

Set cană personalizată - coșuleț cu hortensii

Cană personalizată cu decorațiune 3D, un superb coșulet de hortensii. Această cană poate fi un cadou deosebit pentru orice iubitor de flori. 

Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o experiență unică de savurare. Realizată manual din lut polimeric de cea mai bună calitate, cana noastră se remarcă prin decoratiunile sale inedite, un cosuleț superb cu flori de hortensie. Fiecare floare a fost creată manual cu multă grijă și atenție la detalii, astfel încât să te poți bucura de o bijuterie unicat, pe care o vei îndrăgi și admira mereu. Așadar, lasă-te cucerită de frumusețea florilor de hortensie și experimentează momente unice de relaxare și bucurie!

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.

Volum cană

~300 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice. Majoritatea cănilor sunt lucrate la comandă, iar modelul de cană nu se găsește pentru o perioada îndelungată în magazinele de profil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, cana personalizata, hortensii