Târg de antichități, accesorii și bijuterii handmade în Craiova - iulie 2022

Unde, când, cum?

În perioada 20-24 iulie ne putem revedea în centrul Craiovei, zona Mercur - Filarmonică, în cadrul unui târg de antichități, accesorii și bijuterii handmade. De fiecare dată când se organizează un târg handmade venim cu mare bucurie mai ales când acestea au loc afară. Sunt o groază de lucruri care îmi plac la astfel de târguri: de fiecare dată cunoaștem oameni faini care apreciază ceea ce facem, legăm prietenii, puteți vedea de aproape și proba bijuteriile noastre, puteți afla povestea pieselor expuse sau puteți vedea cum se lucrează manual accesoriile noastre sau puteți comanda accesorii personalizate.

Stand Handmade Sofia la targul de bijuterii si accesorii handmade din Craiova

Cam așa arată standul nostru colorat la acest târg


Veți putea găsi o bună parte din cerceii și seturile handmade lucrate pentru Colecția vară 2022. Cele mai apreciate modele de cercei până acum sunt cerceii sub formă de fluturi cu flori de mac, cerceii sub formă de frunze cu flori de culoare alb și accente aurii și cerceii cu margarete.

Dacă aveți un eveniment important planificat în perioada următoare, veți mai putea găsi și accesorii de păr pentru mirese sau nășici (piaptăne sau diademe), agrafe lucrate manual în culori pastelate sau cercei lungi în nuanțe de alb.

  

Ce mai puteți face în centrul Craiovei în weekendul acesta?

Ei bine, la doar câțiva pași de târgul nostru puteți savura câteva delicii turcești (de vineri până duminică). Așadar dacă sunteți pofticioși după ceva dulce sau ceva înflorat vă asteptăm cu drag în centrul Craiovei zilele acestea.

Reviewuri

Scrie un review

Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review

Taguri: evenimente, targuri