Idei inedite de cadouri: Căni personalizate 3D

Nu-i așa că este greu să te hotărăști ce cadouri să dăruiești celor dragi?

Este frumos ca de fiecare dată să fii mai inventiv și să te gândești la idei de cadouri care să fie pe placul sărbătoriților. Dar asta poate fi foarte dificil, nu?

Ei bine, te-am putea ajuta în această privință cu o idee de cadou care poate fi oferită oricui și care poate fi folosit zilnic indiferent de profesia pe care o are. Un astfel de cadou are o valoare emoțională unică și cu siguranță va aduce un zâmbet pe fața destinatarului.

Cum alegem o cană personalizată?

Este foarte ușor: Trebuie doar să urmăm acești 3 pași simpli pentru a alege modelul.

1. Cui dăruim o cană personalizată 3D?

Acesta este primul lucru la care să ne gândim; un astfel de cadou poate fi dăruit oricui indiferent de vârstă: fie că este vorba despre bunici, părinți, mame, frați, copii sau prieteni.

Cana personalizata 3D ursulet cu buchet de baloane

Cană personalizată pentru copii - ursuleț cu baloane | Produs

Set 2 cani personalizate cu flori 3D

Cană personalizată flori de câmp | Produs

2. Cu ce se ocupă persoana care va primi cadoul?

După ce am ales cui o dăruim, trebuie să găsim câteva idei pentru personalizare. Cel mai la îndemână este să ne orientăm către profesia pe care o are persoană căreia vrem să îi facem un cadou.

Ei bine, până acum am lucrat căni personalizate pentru doctor, profesor, asistent, învățătoare, secretară, inginer, programator, educatoare, contabil, bibliotecară, șofer chiar și pentru fotbalist. Dacă profesia destinatarului nu se regăsește în listă, scrie-ne un mesaj și încercăm să venim cu idei.

Cana personalizata 3D pentru doctor

Cană personalizată 3D - Doctor | Produs

Cana personalizata 3D pentru invatatoare, educatoare sau profesoara

Cană personalizată 3D - Învățătoare | Produs

3. Cu ce ocazie vrem să facem cadoul?

Dacă facem un cadou care are legătură cu evenimentul în sine cu siguranță vom crea o impresie bună și sărbătoritul ne va fi recunoscător. Așadar, dacă dorim să personalizăm cana pentru un eveniment anume, cum ar fi 1 sau 8 Martie, sfârșit de an școlar, sărbătorile de iarnă: Moș Nicolae sau Crăciunul, aniversare sau onomastică cu siguranță avem de unde alege modele. Un astfel de cadou special este potrivit în orice ocazie, mai ales atunci când se ivește o petrecere pe neanunțate.

Cană personalizată Coroniță decorativa de Crăciun 

Cană personalizată Coroniță de Crăciun

Cana personalizata cu Mos Craciun

Cană personalizată Moș Crăciun

Bine de știut

Mai putem personaliza cu altceva cana?

Dacă mai ai alte idei, cu siguranță că te putem ajuta. De exemplu, putem scrie un text personalizat, putem pune mici accesorii, putem pregăti un ambalaj special sau putem încerca o reproducere după o fotografie.

Set 2 căni personalizate 3D - Sot si sotie aniversare căsătorie

Cană personalizată 3D - Aniversare căsătorie| Produs


Reviewuri

Scrie un review

Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review

Taguri: cadouri, cani personalizate


Posturi similare

5 întrebări despre cănile personalizate lucrate de HMSofia

 • 13.08.2022
 • 0 reviewuri

În acest blog post răspundem la 5 întrebări frecvente pentru cănile personalizate cu elemente 3D lucrate manual în atelierul nostru. Discutăm despre cum putem folosi și îngriji cănile personalizate HM Sofia. Ce lichide pot să pun într-o cană personalizată 3D? Am vărsat cafea peste elementele handmade. Ce pot face? Cum spăl o cană personalizată cu elemente lucrate manual din lut polimeric? Pot spăla o cană personalizată în mașina de spălat vase? Cum va arată cana mea personalizată peste un an?

Citește...

Cadouri: 4 caracteristici neconvenționale

 • 25.09.2022
 • 0 reviewuri

În acest blog post: Un rezumat despre ceea ce face un cadou să fie unul iubit și apreciat, plus cele patru caracteristici primare pe care trebuie sa le aibă un cadou.

 1. Cadouri: un cadou bun îndeplinește dorințele destinatarului
 2. Cadouri: un cadou apreciat reprezintă o soluție pentru o problemă de-a destinatarului
 3. Cadouri: un cadou bine ales îl face pe destinatar mai eficient
 4. Cadouri: un cadou dă naștere sentimentelor

Citește...

Cadouri personalizate în Craiova, Dolj

 • 08.10.2022
 • 0 reviewuri

Locuiești în Craiova și în zilele următoare trebuie să dăruiești un cadou cuiva drag? Ai vrea să îi dăruiești sărbătoritului un cadou mai deosebit, cu o valoare sentimentală și care să îi amintească cu bucurie de tine și de acest moment? Dacă da, noi suntem aici să îți dăm o mână de ajutor. Avem câteva idei foarte reușite și apre..

Citește...

Cum Să Alegi Cea Mai Bună Cană de Crăciun - Ghidul Expertului

 • 24.09.2023
 • 0 reviewuri

Ghid practic pentru a te ajuta să găsești cana de Crăciun perfectă pentru tine sau pentru a oferi un cadou unic și personalizat!

Citește...

Produse de interes

Cană personalizată profesor

Cană personalizată profesor

Învățătorii, profesorii, diriginții noștri sunt cei care au o amprentă importantă în formarea noastră nu numai ca profesioniști ci și ca oameni. După părinți și bunici, ei au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți..

130,00 Lei