Câștigă o Cană de Crăciun HMSofia

Cu spiritul sărbătorilor care se apropie, am pregătit ceva special pentru tine! La HMSofia, Crăciunul vine cu un cadou unic și plin de magie: Cană cu Gnomul Căpșunică!

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Este simplu și plin de bucurie! Pur și simplu dă LIKE și urmărește pagina noastră de Facebook sau Instagram (dacă nu ai făcut-o deja). Apoi, lasă un comentariu călduros în care să inviți 3 prieteni pasionați de produsele handmade să ni se alăture în acest concurs. Cu cât mai multe comentarii, cu atât mai mari șansele tale de a aduce această minunată cană acasă! Nu uita să dai LIKE acestei postări și să împarți bucuria concursului - orice share este binevenit!

Descoperă Colecția Noastră de Căni de Crăciun:

Dacă simți deja magia din aer și îți dorești să explorezi mai multe opțiuni pentru cadourile de Crăciun, nu uita să arunci o privire peste întreaga noastră colecție de 50 de modele de Căni de Crăciun. Cu siguranță vei găsi ceva care să îți încânte sufletul și să aducă zâmbetul pe buzele celor dragi. Intră în lumea noastră de sărbătoare aici: Link către colecție

Durata Concursului:

Acest festin de bucurie și cadouri se desfășoară pe parcursul a 10 zile, iar extragerea norocosului câștigător va avea loc pe 19 noiembrie. Așadar, fă-ți simțită prezența în acest carusel de magie de Crăciun!

Termeni și condiții Concurs Cană de Crăciun

_______________________________________________________

• Concursul se desfășoară doar pe teritoriul României.

• Prin participarea la concurs ești de acord cu procesarea datelor cu caracter personal în vederea expedierii premiului.

• Premiul va fi expediat prin Curier - doar pentru castigatorii din afara Craiovei, cei din Craiova vor ridica personal premiul.

• Câștigătorul are termen 5 zile să ne trimită datele de contact pentru a expedia premiul sau sa il ridice din magazin, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a face o nouă extragere.

______________________________________________________

Mult succes tuturor!

Reviewuri

Scrie un review

Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review

Taguri: cadouri, craciun, concurs


Posturi similare

Cum Să Alegi Cea Mai Bună Cană de Crăciun - Ghidul Expertului

  • 24.09.2023
  • 0 reviewuri

Ghid practic pentru a te ajuta să găsești cana de Crăciun perfectă pentru tine sau pentru a oferi un cadou unic și personalizat!

Citește...

Cani de Crăciun: Materiale și Îngrijire

  • 14.10.2023
  • 0 reviewuri

Crăciunul este magie pură. Imaginați-vă să stai în fața unui foc cald, cu o cană de ciocolată fierbinte în mână, cană ce încălzește nu doar băutura, dar și inima datorită detaliilor artistice care o împodobesc. Canile din Colecția de Crăciun de la hmsofia.ro sunt create manual, oferind fiecărei piese un caracter unic și o personalitate aparte.Ce Ma..

Citește...

Cum să Alegi Cana de Crăciun Perfectă pentru Secret Santa

  • 20.10.2023
  • 0 reviewuri

Era odată, într-un oraș mic, un birou plin de oameni ocupați și fețe cunoscute. În apropierea Crăciunului, toți aveau gânduri ascunse și iată câteva dintre ele: Pentru mulți dintre ei Secret Santa a devenit o tradiție așteptată cu nerăbdare în fiecare an, bine mai puțin pentru Grinch-ul de Ionut. Era momentul când colegii se transformau în detectivi de cadouri și încercau să descopere cine le era "Secret Santa". O combinație de entuziasm și mister se simțea în aer, iar fiecare cadou aducea cu el un strop de haz și zâmbete sincere. În această căutare a cadoului perfect pentru Secret Santa, găsirea unui dar care să combine farmecul sărbătorilor cu o notă de umor și originalitate este cheia. Iar când vine vorba de originalitate, nimic nu se compară cu o cană de Crăciun decorată manual, care nu doar ține băuturile, ci și aduce zâmbete și râsete sincere în fiecare dimineață la cafeaua cu colegii.

Citește...

Cani de Crăciun pentru Cupluri: 5 Idei

  • 31.10.2023
  • 0 reviewuri

Într-o lume în care timpul petrecut împreună contează cel mai mult, Crăciunul este momentul ideal pentru a surprinde inima partenerului de cuplu cu un cadou memorabil. Cu atmosfera sa magică și bucuria cadourilor, sărbătorile de iarnă aduc cu ele o ocazie minunată de a arăta iubirea și aprecierea. Și ce poate fi mai potrivit decât o cană de Crăciun special aleasă, care nu doar aduce căldură în fiecare dimineață, ci și povestește o mică parte din dragostea voastră?

Citește...