Decorarea meselor la nuntă: 7 idei pentru accesorii personalizate DIY

Există atât de multe moduri de a-ți exprima personalitatea la nunta ta, iar decorarea meselor este cu siguranță o modalitate grozavă de a adăuga o notă personală.

Decorarea meselor este unul dintre cele mai distractive lucruri despre planificarea nunții, dar poate fi și unul dintre cele mai copleșitoare!

Mic sfat: Alegeți mese mici și rotunde sau ovale pentru că acestea sunt mult mai elegante decât cele dreptunghiulare, iar cel mai mare avantaj este că acestea apropie oamenii și încurajează socializarea.

Piesele centrale

Așezate, așa cum v-ați aștepta, la mijlocul meselor, piese centrale sunt cele care atrag cu adevărat privirea. Acestea joacă un rol cheie în aspectul mesei și sunt unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când începi să te gândeșți la ideile de decor de nuntă.

De-a lungul evenimentului, oaspeții voștri vor petrece probabil o cantitate semnificativă de timp stând la mese, deci automat piesele centrale sunt decorul mesei pe care îl vor observa cel mai mult. Tocmai de aceea este nevoie de o atenție deosebită la decorare.

Venim în ajutor cu câteva idei pentru accesorii lucrate manual. Am ales câteva exemple care nu sunt greu de realizat, astfel încât pot fi făcute chiar de voi, mirii.

1. Buchețele de lavandă în borcane mici transparente

Lavandă nu este prea greu de găsit și are un miros superb. Puteti grupa câteva borcane sau vaze mici transparente în mijlocul mesei.

Buchetele de lavandă în borcane mici transparente decorare masa nunta cu lavanda

2. Felinare

Dacă aveți deja felinare sau puteți împrumuta cu ușurință unele, le puteți folosi în decorarea mesei. Acestea arată foarte frumos doar cu o lumânare și câteva frunze presărate de imprejur. Nu vă faceți griji dacă felinarele nu sunt toate același model - imbinarea modelelor este denotă un design boho. Daca nu aveți suficiente, le puteti găsiți cu usurinta in magazinele Ikea, Jumbo sau Pepco. Apoi le veți putea folosi la decorarea grădinii sau a balconului. Nu-i așa că acest aranjament lucrat manual arată super?

Felinare - idee decorațiune masă nuntă

3. Buchete de flori de câmp

Dacă nunta are loc în timpul primăverii sau verii, cu siguranță puteți găsi în apropiere floricele de câmp. Aveți aici un buchet drăguț din flori de mac, albăstrele și spice de grâu.

Buchete de flori de câmp

Sursă foto: blog yau.ro

4. Lămpițe cu lumini strălucitoare

Pentru o masă cu decorațiuni strălucitoare, adăugați cristale sau sclipici în vaze, apoi puneți luminițe deasupra.

Lămpițe cu lumini strălucitoare - decorațiune masă nuntă

5. Fotografii cu voi și prietenii voștri

Cu siguranță aveți multe fotografii împreună cu cei apropiați: le puteți așeza pe mini șevalete și astfel veți obține un accesoriu personalizat numai bun de pus în centrul mesei.

Fotografii cu voi și prietenii vostri - decorațiune nuntă

6. Borcane cu dulciuri sau prăjituri

Iată o idee pentru mărturii personalizate pe care le puteți așeza în dreptul fiecărui invitat. Puteți personaliza foarte ușor etichetele cu mesaje funny sau cu data nunții.

Borcane cu dulciuri sau prăjituri - decorațiune masă nuntă

7. Cești de ceai cu motive florale așezate una peste alta cu macarons pe margine

Asează trei cești de ceai una peste alta iar pe margine poți accesoriza cu prăjituri delicioase macarons. Poți obține un accesoriu superb colorat în nuanțe pastelate.

Cești de ceai cu motive florale și macarons pe margine - decorațiune masă nuntă

Sursă foto: karaspartyideas

Reviewuri

Scrie un review

Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea scrie un review

Taguri: nunta


Produse de interes

Agrafe fluturi si trandafiri alb sampanie
Piaptăn păr mireasă - culori pastelate

Piaptăn păr mireasă - culori pastelate

Piaptăn păr mireasă - hortensie și perle de culturăDimensiuniLungime: ~10 cmMaterialLut polimeric, perle culturăNotăCuloarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora...

100,00 Lei

Piaptăn păr pentru mireasă în culori pastel

Piaptăn păr pentru mireasă în culori pastel

Piaptăn păr pentru mireasă în culori pastel cu tematică florală: trandafiri în culori alb crem și ivoirePiaptănul este accesorizat cu perle de cultură și mici cristale din sticlă care vor atrage toate privirile asupra coafurii tale.DimensiuniLungime:..

100,00 Lei

Cercei sub formă de frunze, albi cu accente aurii

Cercei sub formă de frunze, albi cu accente aurii

Cercei handmade sub formă de frunze, de culoare albă cu accente aurii. Acest model vine superb in ureche și se potrivește de minute pentru evenimentele speciale.Fac parte din Colecția Vară 2022 Dimensiuni Lungime totală: aprox 5.5 cmLățime: ap..

75,00 Lei