Lingurițe accesorizate cu tematica Crăciunului - HMSofia
Lingurițe accesorizate cu tematica Crăciunului - HMSofia
Lingurițe accesorizate cu tematica Crăciunului - HMSofia

Lingurițe accesorizate cu tematica Crăciunului - HMSofia

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 30,00 Lei


Adaugă Personalizare

Crăciunul este mai mult decât un moment festiv; este un prilej al amintirilor și al momentelor magice. Și ce metodă mai bună de a savura o cană caldă de ciocolată sau o ceașcă de ceai aromat decât cu o linguriță personalizată, care revarsă magia sărbătorilor până și în cele mai mici detalii?

Noua noastră colecție de Lingurițe Accesorizate cu Tematica Crăciunului, create special pentru iubitorii acestei sărbători și pentru cei care apreciază frumusețea lucrărilor de artă măiestrite. Fiecare linguriță este o reprezentare a pasiunii și a dăruirii, o operă de artă în miniatură.

Elementele și personajele modelate din lut polimeric sunt unice și uimitor de realiste. De la oameni de zăpadă zâmbitori și gnomi plini de veselie, la venerabilul Moș Crăciun, fiecare personaj aduce un strop de fericire. Ursuleții dornici să se alăture serbării și decorațiunile cu floarea Crăciunului sau buchetele de crenguțe de brad completează tabloul festiv.

Atenția noastră la detalii reflectă dorința de a oferi o experiență completă, unde fiecare element adaugă la atmosfera caldă și primitoare a sărbătorilor. Chiar și lingurițele, de multe ori privite ca simple unelte, pot deveni purtătoare de poveste și magie. Combinându-le cu cănile noastre, creați un set perfect pentru a vă bucura sau pentru a-l dărui cu drag celor dragi.

Navigând prin galeria noastră, veți observa că fiecare linguriță are un număr atașat. Acesta vă oferă posibilitatea de a alege cu ușurință modelul sau modelele care vă vor însoți în aceste sărbători. Indiferent de alegerea dvs., fiecare linguriță este o promisiune a calității și a atenției noastre.

Dacă căutați să aduceți un zâmbet pe fața cuiva sau să vă răsfățați cu un detaliu festiv, Lingurițele Accesorizate cu Tematica Crăciunului sunt alegerea perfectă. Dăruiește magia, dăruiește detaliul, dăruiește amintirea. Crăciunul este în detalii, iar noi vă invităm să vă bucurați de fiecare dintre ele.

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea lingurițelor personalizate

Lingurița se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: lingurita, lingurita Craciun, cadou familie, om zapada, gnom, mos craciun