Ecuson medic pediatru | HMSofia
Ecuson medic pediatru | HMSofia

Ecuson personalizat pentru medic pediatru cu detalii uimitor de bine realizate: carnetel cu pix, pastilute, floricele, termometru si stetoscop.

Mai mult, acest ecuson pentru medic pediatru este o piesă de artă în sine, creată cu pasiune și grijă pentru fiecare detaliu. Toate detaliile sunt lucrate manual cu pricepere pentru a reda autenticitatea și importanța profesiei tale.

Fiecare privire asupra acestui ecuson va transmite siguranță, încredere și respect față de experiența și calitatea serviciilor pe care le oferi.

Material

Lut polimeric,

Întreținere

Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat rufe deoarece există riscul deteriorării. Evitați expunerea la substanțe chimice.

Notă

Acest produs este lucrat exclusiv manual cu migală și o atenție deosebită la detalii.

Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Pentru produsele realizate la comandă pot exista mici diferențe de formă sau culoare deoarece sunt lucrate manual.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Ecuson medic pediatru | HMSofia

  • Cod produs: ecuson-medic-pediatru
  • Disponibilitate: Disponibil la comanda
  • 40,00 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Cana personalizata pentru asistenta

Cana personalizata pentru asistenta

Te-ai gândit vreodată la un cadou care să fie cu adevărat unic și să aducă un zâmbet pe chipul asistentei tale medicale preferate? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit! "Cana personalizată pentru asistenta" - un cadou care este la fel de excelent și o..

120,00 Lei

Cana personalizata doctor

Cana personalizata doctor

Această Cana personalizata poate fi o alegere perfectă pentru a surprinde medicul dumneavoastră preferat cu un cadou unic și personalizat.Design Exceptional și Personalizare UnicăAceastă cană este mai mult decât o cană obișnuită - este o operă de art..

120,00 Lei

Ecuson medical - Uniforma

Ecuson medical - Uniforma

Descoperă autenticitatea și profesionalismul într-un singur produs - Ecuson Medical, o mărturie a dedicării tale pentru îngrijirea sănătății și a binelui pacienților. Inspirat de uniformele medicale autentice, acest ecuson handmade este mai mult decâ..

40,00 Lei

Cana 3D  - Uniforma pentru doamna Doctor

Cana 3D - Uniforma pentru doamna Doctor

Cana 3D - Uniforma pentru Doamna Doctor: Un Cadou Unic și PersonalizatCăutați cadoul perfect pentru doamna doctor? "Cana 3D - Uniforma pentru doamna Doctor" - un produs care îmbină eleganța, personalizarea și detalii uluitoare pentru a crea un cadou ..

130,00 Lei

Ecuson personalizat farmacist

Ecuson personalizat farmacist

Descoperă autenticitatea și profesionalismul într-un singur produs - "Ecuson personalizat Farmacist", o mărturie a dedicării tale pentru îngrijirea sănătății și a binelui paciențilorAcest ecuson nu este doar o insignă, ci o declarație a angajamentulu..

35,00 Lei

Ecuson Medic Neonatolog

Ecuson Medic Neonatolog

Descoperă autenticitatea și profesionalismul într-un singur produs - Ecuson Medic Neonatolog, o mărturie a dedicării tale pentru îngrijirea sănătății și a binelui nou-născuților. Inspirat de activatea doctorilor neonatologi, acest ecuson handmade est..

40,00 Lei

Etichete: ecuson, medic pediatru