Idee cadou 8 Martie Colier - Cununa florilor
Idee cadou 8 Martie Colier - Cununa florilor

Idee cadou 8 Martie Colier - Cununa florilor

  • Ultimul produs în stoc | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei

Idee cadou 8 Martie Colier - Cununa florilor 
Acest colier este nu doar o bijuterie, ci o adevărată operă de artă realizată cu măiestrie manuală din lut polimeric. Cu motive florale delicate în nuanțe îmbietoare de roz, alb și galben, împreună cu frunze verzi, fiecare element al acestui colier este un omagiu adus naturii și frumuseții ei.

"Cununa Florilor" este mult mai mult decât un simplu colier - este o expresie a eleganței și a feminității, un simbol al naturii înfloritoare. Lucrat cu migală și pasiune, fiecare floare și frunză a fost modelată și asamblată manual, dând naștere unei bijuterii unice în fiecare detaliu. Nuanțele calde de roz și galben adaugă o notă de căldură și optimism, în timp ce frunzele verzi aduc un strop de prospețime și naturalețe.

Colierul este completat cu perle cerate și perle de cultură, care adaugă un element de rafinament și eleganță. Aceste perle strălucesc delicat în lumină, amplificând farmecul colierului și adăugând un aspect sofisticat. Lungimea variabilă a colierului permite purtarea acestuia la bază gâtului pentru un efect clasic sau mai lejer, pentru o notă boemă și relaxată.

Fie că îl porți la ocazii speciale sau pentru a adăuga un strop de frumusețe cotidiană, colierul "Cununa Florilor" va atrage cu siguranță priviri admirative. Este o bijuterie care nu doar îți înfrumusețează ținuta, ci și transmite o poveste despre grandoarea naturii și delicatețea florilor.

Acest colier handmade este o alegere perfectă pentru femeile care apreciază arta, natura și frumusețea autentică. Cu fiecare floare modelată cu pasiune și cu fiecare perlă strălucitoare, colierul "Cununa Florilor" este un exemplu viu al măiestriei artistice și al designului atent.

Cuvinte cheie: colier, colier handmade, artă manuală, motive florale, natură înfloritoare, perle cerate, perle de cultură, eleganță și rafinament.

Material
Lut polimeric

Întreținere

Pentru a menține frumusețea și aspectul colierului handmade, vă recomandăm să îl feriți de contactul cu apă, substanțe chimice și căldură puternică. Acesta trebuie purtat cu grijă și protejat împotriva loviturilor pentru a vă bucura de farmecul său rafinat în întreaga sa splendoare.

Mai multe sfaturi legate de întreținerea bijuteriilor pot fi găsite aici.

Notă

Acest produs este lucrat exclusiv manual cu migală și o atenție deosebită la detalii.

Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Pentru produsele realizate la comandă pot exista mici diferențe de formă sau culoare deoarece sunt lucrate manual.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: colier, colier statement, multicolor