Cercei handmade

Cerceii handmade din lut polimeric sunt o alegere minunată pentru oricine caută un accesoriu unic și original pentru a-și completă ținuta. Fie că sunteți în căutarea unui cadou special pentru cineva drag sau doriți să va răsfățați cu un nou set de bijuterii, aceste modele de cercei cu siguranță vor adaugă o notă personală și autentică garderobei dumneavoastră.

Fiecare pereche de cercei este realizată cu mare atenție la detalii, cu îndemânare și pricepere, astfel încât să fie unici în felul lor. Fiecare piesă este modelată manual într-o paletă largă de culori: de la cele pastelate până la cele vibrante și îndrăznețe, astfel încât să fie potrivită pentru orice ocazie. Fie că sunteți în căutarea unor cercei cu motive florale delicate sau a unor modele geometrice moderne, aveți o gama largă de modele din care să alegeți.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou special, cerceii handmade sunt o alegere excelență. Fiecare pereche vine ambalată cu grijă și atenție la detalii, astfel încât să arate perfect din momentul în care îi primiți. Nu numai că vor fi un cadou apreciat, dar și vor oferi un sentiment de satisfacție și mândrie doamnei care îi va purta.

Mulțumesc din suflet pentru vizită ❤️! Pentru orice întrebări sau neclarități vă stau la dispozitie pe mesageria de Facebook sau pe Whatsapp.


Cercei mici cu șurub - floare de bujor
Cercei statement - hortensii
Cercei statement GLAM, ușor de asortat
Cercei statement - floare de liliac
Cercei statement - Floare de Bujor roz
Cercei statement - model primăvară
Cercei statement - Floare de Bujor
Cercei statement - model floare de mac
Cercei cu șurub - model floral
Cercei mici cu șurub - floare de trandafir
Cercei cirese - prindere pe lobul urechii

Cercei cirese - prindere pe lobul urechii

Cercei handmade model cu cirese.Fac parte din Colecția Vară 2023DimensiuniCu tot cu tortiță lungimea este de aprox 6,5 cmMod prindereTortiță cu cârlig astfel încât pot fi prinși repede în ureche. Tortița este asigurată cu un dop de silicon pentru a p..

50,00 Lei

Cercei cu șurub - lămâiță
Cercei statement - Floarea soarelui
Afişare 1 - 20 din 67 (4 pagini)