Cana personalizata doctor - HMSofia
Cana personalizata doctor - HMSofia
Cana personalizata doctor - HMSofia

Cana personalizata doctor - HMSofia

  • Disponibilitate: La comandă
  • 120,00 Lei


Adaugă Personalizare

Această Cana personalizata poate fi o alegere perfectă pentru a surprinde medicul dumneavoastră preferat cu un cadou unic și personalizat.

Design Exceptional și Personalizare Unică

Această cană este mai mult decât o cană obișnuită - este o operă de artă personalizată. Designul său impresionant prezintă o uniformă de doctor detaliată, cu un stetoscop autentic în jurul gâtului și foarfece în buzunar. Cu o gamă variată de culori disponibile pentru uniformă, puteți alege exact ce se potrivește gusturilor medicului dumneavoastră. Personalizați cana adăugând numele doctorului, pentru a face acest cadou și mai special.

Detalii Lucrate Manual și Calitate Excepțională

Fiecare cana este atent decorată cu mână de artizan din lut polimeric de înaltă calitate. Aceasta înseamnă că veți primi nu doar o cană, ci o piesă de artă care celebrează importanța profesiei și devotamentul doctorului dumneavoastră pentru ceea ce face. Elementele decorative, precum o folie de medicamente sau floricele în cazul unei doamne doctor, pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră sau ale medicului.  Pentru un plus de eleganță, puteți adăuga o linguriță de cafea sau ceai asortată cu tema cănii. Cana vine împreună cu o punguță de cadou, gata pentru a fi dăruită.

Un Cadou Care Spune "Mulțumesc" într-un Mod Unic

Această cană personalizată nu este doar un cadou obișnuit, ci o modalitate extraordinară de a arăta recunoștință față de medicul dumneavoastră sau de a surprinde un medic drag cu un cadou inedit. Fie că este vorba de ziua de naștere a medicului, de ocazia sărbătoririi unei reușite profesionale sau pur și simplu de o exprimare a aprecierii, cana personalizată pentru doctori este perfectă pentru a spune "Mulțumesc!" sau "Felicitări!".

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținere

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Ecuson personalizat doctor cardiolog
Disponibil la comandă

Ecuson personalizat doctor cardiolog

Ecuson personalizat doctor cardiolog. Ecusonul este realizat sub forma unui aparat pentru monitorizat semne vitale și este accesorizat cu o inimă pe care pot fi scrise 2 litere. În josul lui poate fi personalizat cu orice text doriți. De asemenea poa..

35,00 Lei

Set cană și farfurioară personalizate pentru medic stomatolog
Disponibil la comandă

Set cană și farfurioară personalizate pentru medic stomatolog

Set cană și farfurioară personalizate pentru medic stomatolog / dentist Cană și linguriță personalizate cu decorațiune 3D, un superb buchet de lămâiță. Cu această cană, te vei bucura nu doar de cea mai delicioasă cafea sau ceai, ci și de o exper..

170,00 Lei

Ecuson medical - Uniforma
Disponibil la comandă

Ecuson medical - Uniforma

Descoperă autenticitatea și profesionalismul într-un singur produs - Ecuson Medical, o mărturie a dedicării tale pentru îngrijirea sănătății și a binelui pacienților. Inspirat de uniformele medicale autentice, acest ecuson handmade este mai mult decâ..

40,00 Lei

Ecuson personalizat farmacist
Disponibil la comandă

Ecuson personalizat farmacist

Descoperă autenticitatea și profesionalismul într-un singur produs - "Ecuson personalizat Farmacist", o mărturie a dedicării tale pentru îngrijirea sănătății și a binelui paciențilorAcest ecuson nu este doar o insignă, ci o declarație a angajamentulu..

35,00 Lei

Etichete: cana, medic, cana personalizata medic