Cană "Knock, Knock" - Magia Sărbătorilor Într-un Cadou Handmade Autentic!
Cană "Knock, Knock" - Magia Sărbătorilor Într-un Cadou Handmade Autentic!
Cană "Knock, Knock" - Magia Sărbătorilor Într-un Cadou Handmade Autentic!

Cană "Knock, Knock" - Magia Sărbătorilor Într-un Cadou Handmade Autentic!

  • Indisponibil | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 0,00 Lei


Adaugă Personalizare

Imaginează-ți că într-o seară festivă de Crăciun, chiar înainte de a te așeza la masa festivă, auzi un bătăi ușoare la ușă. Deschizi și cine să fie? Un om de zăpadă plin de farmec, pregătit pentru o seară caldă alături de prietenii săi.

Cu Cana "Knock, Knock" aduci în casa ta exact această scenă magică. Această cană este nu doar un obiect, ci o adevărată operă de artă care ilustrează un moment plin de căldură și umor. Omul de zăpadă, cu o căciuliță și un pulover croșetat, îmbrăcat pentru a face față frigului de afară, este surprins tocmai în momentul în care bate la ușa prietenilor săi. Ușa în sine este o capodoperă: decorată cu accesorii tipice Crăciunului, o instalație de lumini strălucitoare și aranjamente delicate cu floarea crăciunului, iar clopoțeii de sărbătoare adaugă un strop de muzicalitate scenei.

Dar ceea ce face această cană cu adevărat specială sunt detaliile fine, care sunt atât de realiste încât ai putea jura că hainele sunt cu adevărat croșetate, iar brăduțul chiar are globulețe scânteietoare. Fiecare element al acestei scene este creat manual din lut polimeric, cu o atenție extraordinară la detalii. Artizanatul este atât de precis, încât te vei pierde în detaliile mici, descoperind mereu ceva nou la fiecare privire.

Și dacă vrei să îți completezi experiența, cana poate fi accesorizată cu o linguriță în același stil, completând astfel scenariul de Crăciun.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, Craciun, om zapada