Cana de Crăciun - Ren și clopoței

Cana de Crăciun - Ren și clopoței

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 135,00 Lei


Adaugă Personalizare

Această cană adorabilă surprinde un ren băiețel în haine festive, în timp ce sună adunarea pentru a merge la colindat. Cu un auriu și căciuliță asortată, renul este tare nerăbdător să îi adune pe prietenii săi pentru a merge la joacă.

Detaliile minuțios lucrate manual din lut polimeric adaugă un plus de eleganță, iar tu poți completa experiența cu o lingurită asortată, pentru a face din această cană un cadou cu adevărat special.

Fie că este pentru a-ți începe ziua cu un zâmbet sau pentru a aduce o bucurie autentică în timpul pauzelor de cafea de Crăciun, cana aceasta0 este un cadou ideal pentru tine sau pentru a împărți bucuria Crăciunului cu cei dragi. Personalizează-ți sărbătorile cu această cană plină de farmec!

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, Craciun, ren, personaj-simpatic