Cana de Crăciun - Ren și clopoței
Cana de Crăciun - Ren și clopoței

Această cană adorabilă surprinde un ren băiețel în haine festive, în timp ce sună adunarea pentru a merge la colindat. Cu un auriu și căciuliță asortată, renul este tare nerăbdător să îi adune pe prietenii săi pentru a merge la joacă.

Detaliile minuțios lucrate manual din lut polimeric adaugă un plus de eleganță, iar tu poți completa experiența cu o lingurită asortată, pentru a face din această cană un cadou cu adevărat special.

Fie că este pentru a-ți începe ziua cu un zâmbet sau pentru a aduce o bucurie autentică în timpul pauzelor de cafea de Crăciun, cana aceasta0 este un cadou ideal pentru tine sau pentru a împărți bucuria Crăciunului cu cei dragi. Personalizează-ți sărbătorile cu această cană plină de farmec!

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cana de Crăciun - Ren și clopoței

  • Cod produs: cana-craciun-ren-clopotei
  • Disponibilitate: Disponibil la comanda
  • 110,00 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Cadou de Crăciun pentru familie

Cadou de Crăciun pentru familie

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete întregii familii. Setul nostru de 2 căni cu motive festive este un răsfăț pentru simțuri și o declarație de dragoste față de atmosfera magică ..

300,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom cu clopoței de zăpadă

Cană de Crăciun - Gnom cu clopoței de zăpadă

Îmbrățișează magia sezonului cu cana noastră de Crăciun ce aduce în prim-plan un tablou desprins parcă dintr-o poveste de iarnă. Această cană unică, decorată cu măiestrie, îmbină cu eleganță elementele handmade din lut polimeric pentru a crea o piesă..

130,00 Lei

Cană de Crăciun - Merry, soția Moșului

Cană de Crăciun - Merry, soția Moșului

În timpul sărbătorilor de iarnă, răsfață-ți persoana dragă cu un cadou ce emană atmosfera magică a Crăciunului. Cana noastră de Crăciun "Merry Christmas" îi va aduce cu sine o părticică din farmecul acestui sezon special, într-o formă cu totul unică ..

130,00 Lei

Etichete: cana, Craciun, ren