Cană de Crăciun - Gnom în culori pastel
Cană de Crăciun - Gnom în culori pastel

Cană de Crăciun - Gnom în culori pastel

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 130,00 Lei


Adaugă Personalizare

Bucură-te de sezonul sărbătorilor cu o cănă de Crăciun ce îmbină farmecul magic al gnomilor cu delicatețea culorilor pastel. Într-o explozie de alb și roz blând, această cană este un adevărat tribut adus magiei Crăciunului.

Centrul atenției este gnomul cu o pălărie mare și barba lungă, un personaj iconic al sărbătorilor, reinterpretat în nuanțe suave. Fiecare detaliu este realizat cu atenție și creativitate, de la palarie până la florile și elementele ce îl însoțesc. 

Dar adevărata bijuterie a acestui gnom este pălăria sa în tonuri pastel. Decorată cu flori de gheață, aceasta emană eleganță și rafinament. Combinația de alb, gri și roz adaugă o notă subtilă de feminitate și farmec, încadrându-l perfect în atmosfera feerică a sărbătorilor.

Această cană nu este doar un obiect util, ci și o piesă de artă ce îmbină funcționalitatea cu estetica într-un mod unic.

Transformă fiecare moment savurând din băutara ta preferată într-o experiență deosebită. Fie că o folosești pentru ceaiul tău preferat, cafeaua dimineții sau ciocolata caldă în serile friguroase, această cană cu gnom în culori pastel îți aduce farmecul sărbătorilor în fiecare înghițitură.

Alege să împărtășești farmecul Crăciunului cu această cană specială, iar fiecare dimineață sau seară va fi însoțită de un strop de magie și veselie.

Toate elementele sunt lucrate manual, iar cana poate fi accesorizată cu o linguriță.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: cana, Craciun, gnomi