Cană de Crăciun - Gnomes and Fairytales | HMSofia
Cană de Crăciun - Gnomes and Fairytales | HMSofia

Cană de Crăciun - Gnomes and Fairytales | HMSofia

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 135,00 Lei

Adaugă o notă de mister și sărbătorește cu cana noastră de Crăciun, care te poartă într-o lume de poveste desprinsă de pe tărâmurile fermecate. Această cană cu gnom îmbrăcat în haine tematice de Crăciun, confecționată cu migală din lut polimeric, își dorește să aducă în casele tale un strop din magia acestei perioade speciale.

În centrul atenției se află gnomul misterios, cu caciula sa mare care îi acoperă fața, lăsându-i vizibil doar nasul jucăuș. Detaliile atent lucrate ale caciulii, precum și fața sa ascunsă te invită să pătrunzi în lumea sa plină de enigme. Barba sa albă, lungă, aproape atingându-i talpile, este un simbol al înțelepciunii și al tradițiilor festive.

Gnomul poartă cu mândrie încălțări roșii, o reinterpretare modernă a pantofilor tradiționali, evidențiindu-i stilul unic și autenticitatea. În mâinile sale își ține cu grijă o pereche de mănusi, semn că este pregătit pentru aventurile geroase ale Crăciunului. Fiecare detaliu, fie că e vorba de încălțările roșii sau de mănusi, adaugă o notă autentică și plină de personalitate acestei piese remarcabile.

Lângă gnom, un buchet de flori de Crăciun în aceeași nuanță ca hainele sale completează tabloul cu eleganță. Culorile vii și vibrante ale florilor aduc o notă de căldură în peisajul iernii, subliniind contrastul dintre frumusețea naturii și așteptarea sărbătorilor.

Toate elementele sunt lucrate manual, iar cana poate fi accesorizată cu o linguriță (trebuie doar să ne lăsați un mesaj pe comandă).

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, Craciun, gnomi, mos craciun, personaj-simpatic